To je to što me zanima!

Ronda Rousey: Što više seksa prije mečeva, to bolje za mene

Ženama seks podiže razinu testosterona pa se trudim prakticirati ga što više prije važnih mečeva. Naravno, ne s bilo kim, kaže UFC-ova prvakinja Ronda Rousey...
Vidi originalni članak

Legendarni Muhammad Ali znao je reći kako apstinira barem šest tjedana prije meča. Ronda Rousey radi suprotno. Aktualna UFC prvakinja, koja se pojavila i u tri filma (The Expendables 4, Furious 7 i Entourage), nedavno je dala intervju u kojem je otkrila kako povećava razinu testosterona prije meča. Na legalan način, naravno.

- Seks prije meča? Čula sam od liječnika da seks prije borbe ne djeluje isto na muškarce i žene. Ženama podiže testosteron. Kad sam to saznala, rekla sam si: "To je dobro znati". Da imam dečka, sigurno bih to više radila, ali trenutno nisam te sreće pa su sad moje protivnice u nekoj vrsti prednosti - kazala je 28-godišnjakinja.

PIXSELL

R onda ima savršen skor u UFC-u , deset pobjeda u deset mečeva. Ronda je prva Amerikanka koja je osvojila olimpijsku medalju u džudu na Ljetnim igrama u Pekingu 2008. godine. Osvojila je broncu u kategoriji do 70 kg.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • parazitolog 09.02.2015.

    Što se tiće njenog stila borbe, vidim da bi mnogi muškarci koji žele nešto postići u ovom sportu, imali od nje što naučiti.

  • srkesrke 08.02.2015.

    ma vristala bi ko da brata zeni...p

  • El Tractor 08.02.2015.

    Svestrana sportašica, a pritom veoma zgodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare