To je to što me zanima!

Rooney je krvario za preokret Evertona! 'Redsi' srušili 'lisice'

U toj je utakmici viđen ružan faul Francisa nad Rooneyjem u 37. minuti. Izgledalo je kao da je igrač Bournemoutha namjerno laktom po licu opalio englesku legendu koja je završila u krvi
Vidi originalni članak

Vodeći dvojac engleskog nogometnog prvenstva, Manchester City i Manchester United, nastavio je nizati pobjede i u 6. kolu Premier lige, City je na svom terenu deklasirao posljednji Crystal Palace sa 5-0 (1-0), dok je United slavio na gostovanju kod Southamptona s minimalnih 1-0 (1-0).

City je slomio otpor Palacea minutu prije odlaska na poluvrijeme kada je mrežu gostiju pogodio Sane (44). U nastavku su pobjedu potvrdili Sterling (51, 59), Aguero (79) i Delph (89).

United je do nova tri boda stigao zahvaljujući Lukakuu (20).

Sastavi iz Manchestera sada imaju po 16 bodova, tri više od branitelja naslova Chelseaja koji je kao gost slavio protiv Stoke Cityja sa 4-0 (2-0). Trostruki strijelac bio je Morata (2, 77, 82), a jedan gol je dodao Pedro (30).

Nikola Vlašić je s klupe za pričuve odgledao 2-1 (0-0) pobjedu Evertona protiv Bournemoutha. Gosti su poveli preko Kinga (49), no u junaka domaćih izrastao je Niasse (77, 82) koji je u 56. minuti zamijenio Rooneya. Everton je sada 13. na ljestvici sa sedam bodova.

U toj je utakmici viđen ružan faul Simona Francisa nad Wayneom Rooneyjem u 37. minuti. Izgledalo je kao da je igrač Bournemoutha namjerno laktom po licu opalio englesku legendu koja je završila krvavog lica. 

VIDEO

 

Liverpool je slavio kod Leicestera 3-2 (2-1) i s nova se tri boda probili na peto mjesto ljestvice.

Gosti su poveli sa 2-0 preko Salaha (15) i Coutinha (23), no domaći su se vratili u igru golom Okazakija (45+3) na samom kraju prvog poluvremena. Kapetan Liverpoola Henderson (68) vratio je svojoj momčadi prednost od dva gola, ali odmah potom Vardy (69) je smanjio na 3-2. Imao je napadač Leicestera veliku priliku i za izjednačenje, ali je njegov udarac sa 11 metara u 71. minuti obranio Mignolet.

Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool koji sada ima 11 bodova, kao i četvrti Tottenham te šesti Watford. Leicester je 16. s četiri boda.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Gnječ_usne 23.09.2017.

    Nikola Vlašić je legenda Evertona. Nešto kao Goran Vučević u Barceloni

  • Xyster 23.09.2017.

    Prvo drago mi je za ovog Niassea kojeg je Koeman javno ponizio, izbacio iz momčadi, čak mu oduzeo mjesto u svlačionici prije nego je odigrao minute pod njim, a sada mu je Niasse spasio posao. To dovoljno govori o kakvom se "stručnjaku" to radi. Gledao sam Southampton-United i mogu reći da je Southampton zaslužio barem bod poglavito po prikazanom u drugom poluvremenu. Imali su preko 60% lopte, lijepo su dodavali tu loptu, nekoliko puta izigrali obranu Uniteda i dobro tuli, De Gea je nešto obranio. Dobro, United je mogao završiti utakmicu sa prilikama Herrere i mislim Lukakua, ali Southampton je stvarno zaslužio više iz ove utakmice. Fali im netko tko zna zabiti gol, ne samo iz špice nego iz krila gdje se njima nalaze desetka(Tadić) te Redmond koji je bezveze igrač, puno trči dobar dribling, ali završnicu nema. Longu također treba 100 prilika da zabije gol. Ako misliš rušiti veliki momčadi onda moraš imati pravog killera. Ne razumijem tu politiku, vidiš od lani da ti treba napadač, a oni dovede defenzivne veznjake i stopere. Pellegrino to treba srediti ili će završiti kao prethodnik koji je visoko završio na ljestvice ali nije bilo dojma da mogu zabijati golove. Poglavito moraju pronaći te golove protiv slabijih protivnika jer trenutno se najvjerojatnije radi o najboljoj momčad izvan top 6. United je uglavnom bio loš, falio im je Pogba da kontrolira sredinu terena. Fellaini je jedino dobar kada treba ući kao neki drugi napadač da spušta visoke lopte. Niti ima brzinu, tehniku.

  • Blue Moon has risen 23.09.2017.

    Pep Guaaaaaaardiooooooola, Pep Guaaaaaaardiooooooola. Napokon na vrhu, a koliko je dobar Pep pokazuje nam činjenica da od Sterlinga radi zvijezdu. Lani Rashford u 38 kola= 5 golova, ove sezone Sterling u 6 kola= 5 golova. A ja se nikako ne mogu odlučit tko je bolji David Silva ili KDB. A tek Sane. Sane, Jesus> Rashford, Mbappe, Dembele. Tko je sljedeći za punjenje? Jedino je pitanje hoće li biti 4,5 ili 6.

Komentiraj...
Vidi sve komentare