To je to što me zanima!

Rooney: Pojačanje kao Robin dodatno motivira sve igrače

Wayne Rooney nije skrivao uzbuđenje transferom Robina van Persieja iz Arsenala u Manchester United. Uvjeren je da može s Nizozemcem činiti ubojit tandem
Vidi originalni članak

Od odlaska Cristiana Ronalda u Real 2009. godine Rooney je nosio najveći dio napadačkog Unitedovog tereta, a sada je za partnera dobio najboljeg premierligaškog strijelca iz prošle sezone.

- Očito je potpisivanje igrača njegove kvalitete sjajno za momčad, za navijače i igrače. Kao napadaču, sjajno je što sam dobio takvog nekoga s kim mogu igrati. Uzbudljivo je potpisati igrača takvih sposobnosti i takve kvalitete. To stvara veliku konkurenciju. Svi se mi borimo za jedno ili dva mjesta i to je dobro za momčad u cjelini – komentirao je Rooney.

Prošle godine Van Persie i Rooney bili su dva najbolja premierligaška strijelca, a kombinirano su postigli 57 golova. Nizozemac ih je zabio 30, a Englez tri manje.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • LebronPetrovic 18.08.2012.

    I ja isto mislim da će sigurno Manchester biti prvak, Chelsea je ipak slabiji, Arsenal i Liverpool nemaju šanse, Tottenham će se možda i boriti za opstanak, Građani su jedini konkrenti za naslov! U Europi Manchester pored Španjolskih giganata ima tek minimalne šanse!

  • z1h3r 18.08.2012.

    Song u Barceloni. Znate novinari 24 sata ima i drugih nogometasa osim Modrica!

  • Patrick Jane 18.08.2012.

    Čudim se da nema već komentara ovih Loserpoolovaca...Izgleda da su previše ushićeni pobjedom nad WBA od 3:0....ovaj...ispričavam se, porazom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare