To je to što me zanima!

Rooney: Želim biti dobar kao Messi, on je najbolji na svijetu

Napadač Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Wayne Rooney kaže kako mu je ambicija doći na razinu igre najboljeg nogometaša današnjice Lea Messija
Vidi originalni članak

Wayne Rooney pohvalno se izrazio o kvalitetama najboljeg nogometaša današnjice te rekao kako bi volio biti dobar kao on. U svibanjskom finalu Lige prvaka između Manchester Uniteda i Barcelone oba su nogometaša zabila golove, ali je Messijeva momčad na kraju trijumfirala 3-1 i ponijela krunu.

- Messi je sjajan igrač i zasluženo je najbolji na svijetu. Za svakog nogometaša, ne samo za mene, cilj je stići na takvu razinu i nadam se da to mogu. Uvijek dajem sve od sebe i znam da mogu napredovati. Svakog dana radim naporno da bih to postigao i bit će sjajno i za klub i za mene ako to uspijem – rekao je Rooney.

Nakratko se osvrnuo i na drugi poraz u finalu Lige prvaka od Barçe u posljednje tri sezone.

- Bili su puno bolji od nas i zaslužili su pobijediti. Ali sada je to već prošlost i veselimo se novoj sezoni. Barça ima svoj stil igre, a mi igramo drugačije. Ne mogu svi igrati kao oni.

Ususret novoj sezoni Rooney je identificirao najveće konkurente u obrani premierligaškog naslova.

- Glavni će nam rivali ponovo biti Chelsea, Arsenal, Liverpool i Manchester City. Oni će nas pritiskati u pokušaju obrane naslova. Liverpool je doveo neka dobra pojačanja. Pod Kennyjem Dalglishem siguran sam da će se truditi više no ikad i da će imati šanse za naslov.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Peruzzi 22.07.2011.

    E moj Rooney.... Još ćeš ti puno morati čistiti kopačke Messiju pa možda budeš 5% ko on....xD

  • musa3676 22.07.2011.

    po meni si bolji...fizički jači, šut bolji, možda ovaj ima bolji dribling (al ne radi on ništa posebno....prolazi na brzinu i nagle promjene smjera),nemaš takvu ekipu iza sebe (poglavito mislim na playmakere) i značiš nešto svojoj ekipi...u barci igrača poput messija lako mogu zamjeniti (kako je bilo i s ronaldinhom) jer im treba neko ko zna pospremiti loptu, a manchester bez rooney nije manchester

  • Gerro 22.07.2011.

    pa reci sefu da dofura xavija i inestu i bt ces ko messi... nema tu previse mudrovanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare