To je to što me zanima!

Rosicky rekonstruirao ždrijeb LP-a: 'Nije Manchester United'

Arsenal je na Uefinom ždrijebu za protivnika dobio Monaco, a Man. United naravno nikoga jer prošle sezone nije završio među mjestima za europska natjecanja...
Vidi originalni članak

Uoči današnjeg Uefinog ždrijeba Lige prvaka u Nyonu Tomaš Rosicky odlučio je malo provocirati svog nekadašnjeg suigrača iz Arsenala, a današnjeg člana 'crvenih vragova', Robina van Persieja

Čeh je na svom Instagram profilu pokazao uobičajenu sliku papirića iz kuglica na kojem je pisalo 'Not Man United' (nije Manchester United). 

Arsenal je na ždrijebu za protivnika dobio Monaco, a Manchester United naravno nikoga jer prošle sezone nije završio među mjestima koje vode u europska natjecanja, već su igrači Louisa van Gaala ždrijeb pratili čisto informativno na televiziji. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pavikicboy 16.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • CaptainMarvel 15.12.2014.

    Ajme velika igračina strašno jakog kluba progovorila!! Niti jedan igrač Arsenala ne bi mogao igrati u Unitedovoj udarnoj ekipi. Toliko o tvom Arsenalu...uživaj dok možeš.

  • MACX 15.12.2014.

    sve je to prijateljska zajebancija

Komentiraj...
Vidi sve komentare