To je to što me zanima!

Rossi nema sreće: Villarrealov igrač opet mora na operaciju...

Talijanski nogometaš Giuseppe Rossi zaista nema sreće s problematičnim desnim koljenom te će, iako je operiran prošloga petka, još jednom morati na operativni stol
Vidi originalni članak

Nakon što je uspješno operiran u Sjedinjenim Američkim Državama prošloga tjedna, njegov sadašnji klub Villarreal objavio je na svojoj internetskoj stranici nove loše vijesti po njegove navijače, ali i Rossija samog.

"S ciljem da se Giuseppe vrati u svoju najbolju formu, najsigurnija opcija je da se napravi još jedna operacija za četiri mjeseca", stoji u priopćenju za javnost.

Druga operacija ujedno znači dodatna četiri mjeseca stanke, što znači da će umjesto predviđenih šest Rossi izbivati 10. Cijela 2012. godina je gotova što se nogometa tiče za nesretnog Talijana, koji će nastup "azzura" na ovoljetnom Euru u Ukrajini i Poljskoj morati pratiti putem malog ekrana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ikanonimus 24.04.2012.

    strašan igrač

  • realovac17 23.04.2012.

    odličan igrač, ove sezone ga je Barcelona htjela kupiti!

  • BrunoK1993 23.04.2012.

    Šteta, momak je zabio preko 80 golova za 'Žutu podmornicu' i dok je u vrhu napada bio u tandemu s Nilmarom Villarealu osim Barce i Reala nitko nije mogao parirati, a eto ih sada - 6 bodova od zone ispadanja. Na svu sreću, još je samo nekoliko kola do kraja tako da će gotovo pa sigurno ostati u 1. ligi i iskreno se nadam uz oporavak Rossija sljedeće sezone ponovo krenuti u borbu za Europu. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare