To je to što me zanima!

Rossi objasnio: Razumijem srpski, rekao je 'j... si mater!'

Trenirao sam tijekom karijere mnogo srbijanskih igrača tako da sam jako dobro razumio što mi je rekao, a rekao je: "J... si mater!", kaže otpušteni trener Fiorentine
Vidi originalni članak

Smijenjeni trener Fiorentine Delio Rossi objasnio je zbog čega je izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na svog nogometaša Adema Ljajića.

- Kako je prolazio kraj mene i spuštao se na klupu, opsovao me je na srpskom jeziku – rekao je za La Republiccu iskusni 51-godišnji trener dodavši:

- Trenirao sam tijekom karijere mnogo srbijanskih igrača tako da sam jako dobro razumio što mi je rekao, a rekao je: "J... si mater!"

Nakon neviđenog incidenta u 32. minuti utakmice protiv Novare prošle srijede, kada je Rossi odlučio izvući 20-godišnjeg veznjaka iz igre nezadovoljan njegovim učinkom, Rossi je dobio trenutačan otkaz. Zamijenio ga je Vincenzo Guerini.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Čiko Spase 06.05.2012.

    a jest ga i uvrijedio... ko zna jel i to uopšte rekao...

  • AnteG 06.05.2012.

    pa meni nije jasno zašto uopće taj kreten igra u Fiorentini!??! Svaka čast treneru koji ga je prebio, jedino mi je žao što je dobio otkaz! Iako ga je zbog ovoga zaslužio, ali da je postupio pravilno mogao je ovu budalu izbrisati s lica zemlje! Više mu nitko ne bi ponudio prof. ugovor!

  • Gootfried 05.05.2012.

    Daleko od toga da mu smije spovat majku, ali on moze pricat kaj oce sada , a i lik mi ga vadi u 32 min, to je ponižavanje igraca. Neka ko fergi, sa kopackom poslije u bulju pogodi, a ne ovak pred kamerama :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare