To je to što me zanima!

Rothena (32) ponudili Hajduku, Vučević želi mlade igrače

Nekadašnja zvijezda Monaca i prvotimac PSG-a Jerome Rothen (32) ponuđen je Hajduku, no trener 'bilih' nije oduševljen tom opcijom, pišu Sportske novosti
Vidi originalni članak

Hajduk je odbio nekadašnjeg prvotimca Monaca i PSG-a Jerome Rothena (32). Francuz je nakon raskida ugovora s Parižanima postao slobodan igrač, pišu Sportske novosti.

Sportski direktor Kalinić izvjestio me o toj opciji. Moram priznati da nemam informacija o Rothenu, da ne znam gdje je igrao, što je radio ove sezone... Ali, koliko se sjećam, to je ipak igrač ofenzivne orijentacije, a nama bi potrebniji bio defenzivac na lijevoj strani. Koncentrirat ćemo se na mlade igrače, sumnjam da će nešto biti od tog posla s Rothenom - rekao je trener Hajduka Goran Vučević. 

Više pročitajte u Sportskim novostima

Idi na 24sata

Komentari 26

  • gallaz 05.02.2011.

    netreba im jer nezna di je igro ove sezone. . . igraci ko on nezaboravljaju igrat nogomet, dok s druge strane vecina koji igraju u hajduku nikad nece naucit igrat. . .

  • 05.02.2011.

    ne može se reć da je rothen loš igrač,ko to kaže ne kuži se u nogomet.ali hajduk ima anasa,ima tičinovića i tomasova.svi oni lijevo igraju,stim da tomasov igra i desno,zato ne vidim razlog da dođe rothen

  • NIAGARA 05.02.2011.

    Ovo je po meni još samo jedna novinarska nebuloza!!! Ne vjerujem ni jednoj jedinoj rijeci u ovom clanku! Vrijeme ce pokazati da li sam u pravu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare