To je to što me zanima!

Roy Keane o gaženju Garetha Southgatea: Sam je to tražio...

Southgate je zapravo sam kriv. Rekao sam mu najbolji mogući savjet. Braniči bi nakon starta trebali ostati na nogama, kaže Keane u intervjuu za Four Four Two
Vidi originalni članak

Roy Keane u razgovoru za magazin Four Four Two otkrio je kako najviše u karijeri žali što je nagazio Garetha Southgatea dodavši kako je Southgate dobio što je tražio.

- Da. Vjerojatno najviše žalim za tim - rekao je Keane o startu iz 1995. i nastavio:

- Ali Gareth me pokušao "raspoloviti" sa svojim startom. Toga se nitko ne sjeća. Dobio je samo žuti karton, a trebao je odslužiti dva mjeseca u zatvoru. U mojoj reakciji bilo je elemenata samoobrane - kaže Keane , koji je u dresu Uniteda proveo 12 godina.

- Southgate je zapravo sam kriv. Rekao sam mu najbolji mogući savjet. Braniči bi nakon starta trebali ostati na nogama - dodao je Irac.

Keane je na terenu bio žestok. Za neke njegove startove danas bi igrači vjerojatno završili u zatvoru. Nije imao previše milosti. Tukao je od prve do zadnje minute.

Irac je 2001. brutalnim startom okončao karijeru Norvežaninu Haalandu u mančesterskom derbiju, nakon što mu je potrgao koljeno.

Keane je čekao četiri godine da vrati Haalandu za start zbog kojeg je morao propustiti ostatak sezone 1997./1998. Haaland je tada igrao u Leedsu i ozlijedio je Keanea.

- Nisam požalio. Čak ni kasnije u svlačionici. Je** ga. Sve se vraća, sve se plaća. Dobio je ono što je zaslužio, oko za oko,  - otkrio je Keane u autobiografiji.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • svejedobro 05.12.2014.

    Prgav i osvatoljubiv

  • 05.12.2014.

    Nije istina da je Haaland zbog toga prekinuo karijeru ( imao je seriju ozljeda medju njima i tu ali nije završio samo zbog nje.... malo se raspitat pa onda napisat

  • Tim Minchin 05.12.2014.

    smece od covika

Komentiraj...
Vidi sve komentare