To je to što me zanima!

RTL otkupio televizijska prava za SP u rukometu u Francuskoj

Nacionalna komercijalna televizija RTL otkupila je prava prijenosa za utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj te tako još jednom izbacila iz igre HRT
Vidi originalni članak

Prvi veliki sportski događaj godine, Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce u Francuskoj 2017. od 11. do 29. siječnja moći ćemo gledati na RTL televiziji.

Od Svjetskog prvenstva u rukometu 2009. RTL redovno donosi velike smotre rukometaša, pa tako i sportsku sezonu 2017. otvara utakmicama 24 najboljih svjetskih nacionalnih momčadi koje će se u osam gradova u Francuskoj boriti za najprestižnije rukometno odličje. 

- Na samom početku 2017. program RTL-a ponovno će biti obilježen rukometom. Ponosno ćemo pratiti hrvatske rukometaše u borbi za medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj - rekao je zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Ivan Lovreček.

Uz provjerenu i uigranu ekipu voditelja i stručnjaka u Francuskoj, kao i u zagrebačkom studiju, moći ćemo ekskluzivno na RTL-u gledati sve utakmice hrvatske reprezentacije, polufinalne i finalne susrete te odabrane utakmice po skupinama.

Osim prijenosa, RTL će se pobrinuti da gledateljima osigura posebne studijske emisije, 3D-analize, statističke preglede, bogat interaktivni sadržaj te reportaže iz Francuske.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dobro jutro 23.11.2016.

    Opet ista prica,pa onda lijepo rukometni savez ne treba dobiti ni lipu iz proracuna,dalje psujem

  • MARLES 23.11.2016.

    Poljsku su odradili na vrhunskoj razini,odlicno izkomentirali i odlicne studio emisije!Puno je bolje kada dvoje komentira nego jedan više se nadopunjava i odllicno se komentira bravo,sta rec za HRT smije...

  • lopovi od 1902 22.11.2016.

    neću slušati dragu ( nemam blage veze o pravilima rukometa pa lupetam ) čosića - kakva šteta ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare