To je to što me zanima!

Rubčić traži izlaz iz kluba, igrači mijenjaju golmana

Sramotan poraz od luksemburških amatera doveo je Rijeku do ruba ponora. Trener Rubčić razmišlja o ostavci, a prije utakmice igrači slažu momčad
Vidi originalni članak

Plaće kasne već nekoliko mjeseci, momčad sastavljaju menadžeri, igrači se bune, a trener traži što bezbolniji izlaz iz kluba. Situacija u riječkom nogometnom prvoligašu daleko je od bajne, a sramotan poraz od Differdangea samo je sve još 'podebljao'.
Na dan utakmice Rubčić je u momčadi najavio golmana Ivana Mancea, no od prve minute na travnjak je protiv Differdangea istrčao dokapetan kluba s Kantride Velimir Radman. I tu ništa ne bi bilo čudno i ne bi bilo prvi put da se trener predomisli u posljednji čas. No u medijima su se pojavila nagađanja da su Radmana na gol 'postavili' starosjedioci u riječkoj momčadi. Rubčić je, čini se, popustio sa ciljem da sačuva dobru atmosferu u momčadi. A atmosfera odavno nije dobra.
– Već duže vrijeme razmišljam o ostavci. Razloga je puno. Pojedinci iz omladinske škole konstantno šire laži, pričaju da sam korumpiran. Jedini zbog kojeg sam još na klupi je predsjednik kluba Frančišković - rekao je Novom listu trener Rijeke.
Rubčić očito ne može više izdržati tešku situaciju u klubu s Kantride i samo traži izlaz iz kluba. Poraz od Luksemburžana kap je koja je prelila čašu i ne bi trebalo čuditi da klupa Rijeke ostane prazna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tequilaman 17.07.2009.

    trazili su da brani radman jer su se kladili na svoj poraz. place nema mjesecima,a koef. na protivnike 13. Svake godine ista prica,nema se novaca na pocetku sezone i onda izgube od amatera u prvoj utakmici u europi

  • nogometas05 17.07.2009.

    kakao mi je drago..sugavi klub...

  • JAX 17.07.2009.

    koja bijeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare