To je to što me zanima!

Rubil odlazi u Grčku, Igor Budan ne dolazi u Hajduk

Goran Rubil potpisao je dvogodišnji ugovor s grčkim prvoligašem Asteras Tripolisom, dok Igor Budan ipak još ne razmišlja o povratku kući...
Vidi originalni članak

Splitom su večeras prostrujale dvije vijesti obje nepotvrđene. Štoviše, Igor Budan demantirao je informaciju prema kojoj je blizu prelaska u Hajduk, koji je navodno zainteresiran za njegove usluge.
- Uvije je lijepo čuti da neki klub ima interesa za tebe, no moj prioritet je sada Italija i ne razmišljam o povratku kući - rekao je Budan, čija se gaža u Palermu procjenjuje na oko 600 tisuća eura po sezoni.
Što se tiče druge vijesti ona je vezana uz Gorana Rubila koji je, još uvijek nepotvrđeno, potpisao ugovor s grčkim Asterasom iz Tripolisa. vijest je stigla iz Grčke i nije je bilo moguće potvrditi ni kod Rubila, a niti kod njegovog menadžera Igora Cvjetkovića, koji je rekao kako se prije nekoliko dana razišao s hajdukovim desnim bočnim igračem. Rubilu je upravo istekao ugovor s Hajdukom koji mu je ponudio 100 tisuća eura za nastavak suradnje, no Grci tvrde kako će Rubil potpisati za Asteras za oko 120 tisuće eura neto.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cika kure 18.05.2010.

    sretno zabijanje autogolova...:)

  • Nizozemac 18.05.2010.

    Pa nije valjda poludio da dodje u HNL?

  • user_30348 18.05.2010.

    Sve ok, ali šta Musa ima s tim? Piše: Rubil potpisao za Grčkog prvoligaša skupa sa Musom

Komentiraj...
Vidi sve komentare