To je to što me zanima!

Rudeš nemoćan, Gorica leti na krilima najboljeg strijelca lige!

Kako su rekli, ostanak u ligi u Gorici nije tema. Ambicije su nešto jače pa sudeći prema viđenom protiv, na papiru, direktnog rivala za ostanak, u Gorici se radi dobar posao
Vidi originalni članak

Nošeni velikom pobjedom kod Hajduka nogometaši Gorice napravili su pravi posao i protiv Rudeša. Pobjeda 2-0 u Velikoj Gorici apsolutno je zaslužena, a da će gostima biti teško pokazao je i gol stopera Marija Marine iz 11. minute.

Na ubačaj Kristijana Lovrića iz kornera najbolje se snašao na nekih pet metara i glavom poentirao u mrežu.

Gorica je nastavila u istom tempu, moglo je biti i 2-0 da je Lovrić bio precizan prilikom dobre polukontre Gorice. Išao je sam završiti akciju, Dominik Picak mu je to obranio, a mogao je i mladi veznjak domaćina nekome i dodati jer nije bio sam u tom napadu.

Rudešova obrana u nekoliko je navrata izgledala totalno neuigrano i nespretno pa je bilo pitanje vremena kada će osvajač Druge lige to naplatiti.

Nagrada za dobru igru Gorici stiže u 69. minuti kada sjajni Poljak Lukas Zwoliñski rutinski zabija za 2-0 u donji lijevi kut Picka.

Stigao je do svog četvrtog gola ove sezone u HNL-u i sada je prvi strijelac lige!

Rudeš se mogao vratiti 15 minuta prije kraja, no onda je impresivnom refleksnom obranom Goricu spasio Kristijan Kahlina. S manje od pet metara glavom je tukao Mrkonjić, međutim, Kahlina je bio na toj lopti i spriječio potencijalni povratak Rudešana.

Na utakmici je viđeno i sedam žutih kartona, a Gorica se nakon šokantne HNL uvertire stabilizirala i sada je već na sedam bodova nakon pet odigranih kola.

Kako su rekli, ostanak u ligi u Gorici nije tema. Ambicije su nešto jače pa sudeći prema viđenom protiv, na papiru, direktnog rivala za ostanak, u Gorici se radi dobar posao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • EmanuellMancy 26.08.2018.

    još jedna stvar kod gorice imaju nekoliko stranaca samo 4 su prvotimci,ali oni su momčad gradili cigla po cigla, nisu kupovali 10 stranaca pa eto igrajte, nego su kupili jednog pa za mjesec dana drugog ove govorim okvirno.

  • EmanuellMancy 26.08.2018.

    oba dva kluba cijenim jer se celnici kluba trude dovest pojačanja i pokušavaju opstat. Rudeš se SAD pojačao sa 2 nova brazilca koja nisu losa,3 brazilca u klubu. lijepo za tako mali klub kao sto je Rudeš.

  • mali.kasper 26.08.2018.

    Iskreno me iznenadio ovaj jakirevic. Ako se ne varam nije imao neke rezultate u drugoj ligi prije, zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare