To je to što me zanima!

Rudež: Ispričavamo se što ste ovo morali gledati, bit će bolje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najbitnije da smo pobijedili. Treba ovo što prije zaboraviti. Ispalo je teže nego što smo očekivali. Danas svatko igra košarku, kaže Rudež nakon mučenja na startu
Vidi originalni članak

Hrvatska je otvorila Svjetsko košarkaško prvenstvo u Španjolskoj teško izborenom pobjedom protiv Filipina. 

Slavili su igrači Jasmina Repeše 81-78 nakon produžetaka. Ali Filipinci su imali napad za pobjedu u regularnih 40 minuta utakmice.

- Bilo je blizu. Ispričavam se za sve koje smo naživcirali. Pobjeda se piše. Otvaranje nije lako, nova dvorana, nove lopte, novi koševi... - rekao je Damjan Rudež za kamere HTV-a nakon utakmice i dodao:

- Najbitnije da smo pobijedili. Treba ovo što prije zaboraviti. Danas svatko igra košarku. Ispalo je puno teže nego što smo očekivali.

Hrvatsku u nedjelju očekuje drugo kolo protiv Argentine.

- Bit će to drugačija utakmica. Filipinci igraju brzo, traže jedan na jedan, Argentinci igraju drugačijim stilom - dodaje Rudež.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • HopHip 30.08.2014.

    Tipična naša priča, podcjeniš protivnika i misliš da će oni sami sebe pobjediti a da mi ne trebamo niti igrat. Netko je dečkima trebao ukazati na činjenicu da je na Fiipinima košarka naj popularniji sport i da je kvaliteta u konstantnom usponu. Inače plovim sa Filipincima i nevjerojatno je koliko znaju o hrvatskim košarkašima, pogotovo onima koji su igrali i koji još uvijek igraju u NBA...

  • slavonija 30.08.2014.

    Ajmo naprijed !! Vi zaboravite lošu igru - pokažite nam pravo lice - mi smo ono već zaboravili !!

  • jdn 30.08.2014.

    Biti će bolje ,ako ne možete bolje od ovoga onda se odmah vratite kući. Ali ipak čestitke i sutra sretno Hrvati

Komentiraj...
Vidi sve komentare