To je to što me zanima!

Rudež: Nevjerojatno je koliko je Leo sramežljiv, a najbolji je

Razgovarao sam malo s Messijem na španjolskom, rekao je Damjan Rudež nakon što se upoznao s Messijem i nogometnim ostalim reprezentativcima Argentine
Vidi originalni članak

Zašto bih ja gledao Messija? Neka on dođe gledati mene, nedavno je rekao Mario Hezonja, veliki hrvatski talent i košarkaš Barcelone.

I Messi je zaista otišao pogledati hrvatskoga košarkaša. Ali ne Hezonju u Blaugranu, udaljenu stotinjak metara od Nou Campa, nego Damjana Rudeža u Washington, udaljen 6500 km od Barcelone.

- Ma ne, nije došao gledati mene nego Luisa Scolu - smije se Rudež, član Indiana Pacersa.

Argentinski nogometaši pripremaju se u SAD-u za prijateljski ogled sa Salvadorom, pa su svratili i u Verizon Center na susret Washington Wizardsa i Indiane. Rudež je krajem treće i početkom četvrte četvrtine povezao tri trice, s 11 poena pomogao je Indiani da dođe do pobjede 103-101, pa mu je i Messi zapljeskao i čestitao na uspjehu.

- Razgovarali smo poslije malo na španjolskom. Nevjerojatno je koliko je sramežljiv, a najbolji je na svijetu - kaže Damjan, koji dobro govori španjolski jer je dvije sezone nosio dres CAI Zaragoze.

- Još me više šokiralo kako su svi argentinski reprezentativci reagirali kad se ispred njih pojavio Luis Scola. Vilice su im poispadale, izgledali su kao dječaci koji čekaju autogram svojeg uzora - objasnio je Rudež

A moguće je da je Scola, uskoro 35-godišnjak, zaista bio uzor nekim od argentinskih reprezentativaca. Gledali su ga kako Argentini donosi olimpijsko zlato 2004. i broncu 2008. te svjetsko srebro 2002.

- Luis je fantastičan tip, s njim sam se odmah sprijateljio. On je sve organizirao, doveo je cijelu nogometnu reprezentaciju na utakmicu. Neki su me prepoznali, znali su tko sam. Baš sam se iznenadio - rekao je 28-godišnjak.

Ako nastavi kao u ožujku, u kojem pogađa čak 53 posto šutova za tri poena, uskoro bi prepoznavanje Indianine “devetke” moglo postati normalno. A dok se to ne dogodi, uživat će u svakoj sekundi u ligi koju obožava.

- Kako i ne bih? Pa živim svoj san.

Twitter/Damjan Rudež
Idi na 24sata

Komentari 29

  • bagahar14 27.03.2015.

    "Zašto bih ja gledao Messija? Neka on dođe gledati mene, nedavno je rekao Mario Hezonja, veliki hrvatski talent i košarkaš Barcelone. I Messi je zaista otišao pogledati hrvatskoga košarkaša. Ali ne Hezonju u Blaugranu, udaljenu stotinjak metara od Nou Campa, nego Damjana Rudeža u Washington, udaljen 6500 km od Barcelone." vrh hrvatskog novinarstva

  • dinamojavolim1 27.03.2015.

    ko je ovaj mali kraj rudeza??:)

  • JunFan 27.03.2015.

    Nije sramežljiv već introvertiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare