To je to što me zanima!

Rudićev Pro Recco dolazi na Savu, Joković se vraća kući

Dva hrvatska kluba doznala su protivnike u vaterpolskoj Ligi prvaka u novoj sezoni. Jug je smješten u onu s Barcelonetom i Olympiakosom, a Mladost s Pro Reccom i FTC-om
Vidi originalni članak

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti i ove će godine sudjelovati u Ligi prvaka za koju su dobili pozivnicu i na današnjem ždrijebu u Barceloni smješteni su u skupinu B s Pro Reccom, FTC Telecom Budapest, Hannoverom, Marseilleom i Dinamom iz Tibilisija, dok će protivnici dubrovačkog Juga u skupini A biti Barceloneta, Olympiakos, Jadran HN, Szolnok i Spandau 04. U obje skupine još će ući po dva kvalifikanta.

- Grupa je izuzetno zahtjevna i teška jer je Ferencvaros ovogodišnji prvak Europe, a sada se i dodatno pojačao na pojedinim pozicijama. Pro Recco jedna je od najboljih svjetskih organizacija vezana za klupski vaterpolo. Ima izvanrednog stručnjaka Ratka Rudića i neograničen budžet i sve će se napraviti da osvoji naslov prvaka ove godine - kazao je nakon ždrijeba trener Mladosti Zoran Bajić.

Po njegovim riječima Marseille, za koji igra naš reprezentativac Ante Vukičević, nakon osvajanja prošlogodišnjeg LEN kupa dodatno se pojačao i želi se ove godine dokazati i u Ligi prvaka, a pravo iznenađenje skupine mogao bi biti Hannover koji je u svoje redove doveo ruskog internacionalca ljevaka Nagaeva i našeg bivšeg reprezentacivca Petra Muslima. Jedini autsajder u B skupini je gruzijski Dinamo koji ove godine prvi  put sudjeluje u grupnoj fazi Lige prvaka. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.08.2019.

    Nebitan sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare