To je to što me zanima!

Rukometaši nikad spremniji: Vjerujemo u prolazak u finale

Krivo bi bilo postaviti da je Island najvažniji, imamo još sedam utakmica za igrati. U ovih četiri, pet dana igrače još možemo dignuti, rekao je pomoćni trener Babić
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija obavlja završne pripreme uoči nadolazećeg europskog prvenstva u Srbiji koje počinje 15. siječnja. Nakon što su uspješno apsolvirali Croatia Cup u Osijeku, 'kauboji' se pripremaju za prvu utakmicu s Islandom za pet dana u Vršcu.

- Spremniji ne možemo biti. Ovi treninzi i utakmice su pokazali su da smo u formi, ne moramo se nikoga bojati - rekao je Ivan Ninčević te dodao:

- Velika očekivanja ne stvaraju nam pritisak. Igrači su iskusni, osvojili su sve što su mogli. Razmišljamo samo o Islandu. Imperativ medalje postoji, ali toliko daleko ne razmišljamo.

I u Vršcu se očekuje podrška vatrenih navijača.

- Sjetimo se kako su nas navijači nosili u Hrvatskoj. Očekujem da ćemo podršku hrvatskih navijača imati i u Vršcu.

Pomoćni trener reprezentacije Željko Babić šalje samo dobre vijesti iz hrvatskog tabora.

- Ključno je da su igrači svjesni da idemo na veliko natjecanje, to pokazuju svaki dan intenzivnim treninzima. Igrači su u dobroj formi. U ovih četiri, pet dana ih još možemo dignuti. Stvari se odvijaju onako kako smo željeli. Povrede Balića i Vukovića su nekontrolirane - rekao je Babić i pokušao skinuti pritisak koji nosi otvarajuća utakmica.

- Krivo bi bilo postaviti da je Island najvažniji, imamo još sedam utakmica za igrati. Sve su utakmice važne, no prva utakmica nije presudna. Tražimo njihove nedostatke u igri. Krivo je postavljeno da moramo pobijediti Island jer nije presudno. Vjerujem da možemo doći do polufinala i finala.

- Hrvatska u kontinuitetu osvaja medalje. Postali smo brand. Nadam se da će na višim razinama ljudi to prepoznati. Važan je visok moral i naši navijači koji će nam pomoći da napravimo korak više prema osvajanju medalje.

Igor Vori biranim je riječima pričao o protivnicima.

- Nakon napornih treninga i utakmica smanjili smo intenzitet. Priželjkujemo top formu koju tempiramo za Island. Norveška i Slovenija su vrlo jaki, ali turnir moramo otvoriti turnir s pobjedom jer će poslije sve biti puno lakše. Kad se uvuče sigurnost to nije dobro.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Kocho 12.01.2012.

    Ima onaj film : "Smrt gospodina Goluže", uvek mi je bio gotivan naslov, čini mi se da će posle prvenstva da dobije na aktuelnosti(ne u bukvalnom smislu naravno).

  • bariton 12.01.2012.

    sritno našoj repki i nadan se da će sve bit kako oni i mi želimo!

  • jure50 12.01.2012.

    alilovic dobar venio losert moze nam puno pomoc sa svojim iskustvom obrana moze bolje treba vise forsirat musu lik je super u obrani krila odlicna vori najbolji na svijetu musa ga moze dobro zamjenit na 10 min vanjska linija duvnjak odlican lac isto kopljar losss treba buntic igrat bicanic moze laca zamjenit i ivano egenda mislim da sa njime smo druga repka

Komentiraj...
Vidi sve komentare