To je to što me zanima!

Rukometaši Zagreba teže od očekivanog pobijedili Metalurg

Na poluvremenu su Makedonci čak imali i vodstvo (12-11), ali u nastavku je proradila obrana 'zagrebaša'. Najbolji strijelac Zagreba bio je Horvat sa sedam golova
Vidi originalni članak

Zagreb Croatia Osiguranje teže od očekivanog pobijedio je u 'Kutiji šibica' oslabljeni Metalurg 25-19 (11-12) u utakmici 16. kola SEHA lige i tako došao samo na bod zaostatka za Makedoncima.

Metalurg je u Zagreb doputovao bez trenera Line Červara i većine prvotimaca koji su se u Skopju ostali spremati za utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Dinama iz Minska, ali i takvi su stvorili velike probleme Zagrebu.

Na poluvremenu su Makedonci čak imali i vodstvo (12-11), ali u nastavku je proradila obrana 'zagrebaša'. Primio je Zagreb u nastavku samo sedam golova, a dao 14 te na kraju upisao na oko uvjerljivu pobjedu 25-19.

Kod Zagreba je najefikasniji bio Zlatko Horvat sa sedam golova. Šprem i Stepančić su zabili po pet.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dubi1953 10.03.2013.

    Imamo najlošijeg trenera to su već činjenice. Vratite nam Červara!

  • damirtd 10.03.2013.

    Još samo ako ode Horvat onda je totalni raspad sistema borit će se još i za ostanak u našoj ligi a o sehu će gledati samo na TV.Nema tko naučiti ove mlade ili se guraju po stričevima, a bolji od njih propadaju jer ne igraju i neda inm se nikakva šansa.

  • IcoVeliki 10.03.2013.

    E pa nemojte biti svi proziv Slavka(uvijek je bio u tandemu sa MIRKOM) on je vrhunski trener (Gobac pazi metak) jer ukoliko nastavite to omalovažavanje on će dignuti sidro iz Zagreba i otiči u Japan . Klub iz japanske Premier Lige RK TIU RITU UTURIM TI KITU dao bi sve da dođe na mjesto trenera ali on kao veliki Domoljub radije za malu" lovu ostaje (uništavati) naš Zagreb. Gobac i tebe traže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare