To je to što me zanima!

Rukometaši Zagreba upisali četvrtu pobjedu u Ligi prvaka

Rukometaši Zagreba slavili su na gostovanju kod Chamberyja u 5. kolu Lige prvaka rezultatom 28-26. Četvrta im je to pobjeda kojom su zasjeli na drugo mjesto
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreb Croatia Osiguranja slavili su u Chamberyju na gostovanju kod istoimenog domaćina 28-26 u sklopu 5. kola Lige prvaka i tako upisali četvrtu ovosezonsku pobjedu.

Na poluvremenu susreta rezultat je bio neriješen 14-14, a u nastavku je hrvatski prvak ubacio u višu brzinu i došao do pobjede koja će mu, vrlo vjerojatno donijeti željeno drugo mjesto u skupini.

Najbolji igrač Zagreba bio je David Špiler koji je postigao sedam golova, uključujući i posljednji za konačan rezultat. Imao je Zagreb vodstvo 27-26 i napad 37 sekundi prije kraja, a potom je Špiler postignutim golom potvrdio pobjedu. Pored Špilera najefikasniji igrači Zagreba bili su Ivano Balić i Marko Kopljar, obojica su zabili po pet golova.

U sljedećem kolu koje je na rasporedu za tjedan dana, sastav Ivice Obrvana će ponovo odmjeriti snage protiv Chamberyja, ovoga puta u zagrebačkoj Areni.


 

Rukometna Liga prvaka, 5. kolo:

Chambery – Zagreb Croatia Osiguranje 26-28

Redoslijed: 1. Barcelona 10 bodova, 2. Zagreb Croatia Osiguranje 8, 3. Chambery 6, 4. Sävehof 4, 5. Kadetten Schaffhausen 2, 6. Bosna BH Gas Sarajevo 0

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kosarkasica7 21.11.2011.

    ajde bravo decki tekma je bila izvrsna..za Balica sve pohvale!!! a vidit cemo kako ce decki odigrat protiv Nexe-a :D

  • dragooo 21.11.2011.

    Hvala HRT-u što Hrvatska nije vidjela vjerojatno najbolji potez otkako se igra rukomet u interpretaciji genijalca Ivana Balića. Još ukinite i prijenose utakmica repke i po mogućnosti nemojte kupiti prava prijenosa na EP iduće godine, je*o vas Luka Bebić posred žvaljavih usta.

  • GoranLujanovic 20.11.2011.

    Velika hvala HRTu na prenosu utakmice nema bolje televizije na svijetu ima sporta ko u prici cak smo mogli gledat tekmu punih 15min to je za svaku pohvalu mala je mjesecna tv pretplata treba to bit skupllje evo ja predlazem bar 200kn.UUU mamu vam lopovsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare