To je to što me zanima!

Rukometašice Budućnosti do drugog naslova u Ligi prvaka

Crnogorske prvakinje Budućnost ponovno su zasjele na krov Europe. U finalu Lige prvakinja svladale su norveški Larvik 26-22 i ponovile uspjeh iz sezone 2011./2012.
Vidi originalni članak

Rukometašice Budućnosti osvojile su naslov prvakinja Europe drugi put u povijesti. U finalnoj utakmici Lige prvakinja u Budimpešti Crnogorke su pobijedile Larvik 26-22.

U čitavoj europskoj sezoni izabranice Dragana Adžića ostvarile su 15 pobjeda i tek jedan remi. Katarina Bulatović postigla je sedam golova, a Majda Mehmedović šest. Kod Norvežanki se istaknula Nora Merk s deset golova.

- Ne znam što bih rekla, bilo je sjajno! Ovo mi je četvrti naslov prvakinje Europe, tako da sam jako sretna i uzbuđena - rekla je Bulatović nakon utakmice.

Treće mjesto obranio je Vardar svladavši Dinamo iz Volgograda 28-26, a golmanica Budućnosti Klara Voltering proglašena je najkorisnijom igračicom završnog turnira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • The Božo 11.05.2015.

    @samohc Potpuno se slažem. Marta je imala fantastičnu sezonu. Uz Klaru itekako zaslužna za ovaj uspjeh Budućnosti. Pa i zbog toga je bila u izboru za all star tim lige šampiona. Srećni smo što ostaje u Budućnosti. Pozdrav sa Cetinja

  • samohc 10.05.2015.

    mogli ste Martu Zderic spomenuti

  • 3perr 10.05.2015.

    čestitke :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare