To je to što me zanima!

Rukometašice u šoku: Pronašli skrivene kamere u svlačionici!?

Ovaj odvratan čin nas je šokirao i jako utjecao na sve nas. S ekipom smo intenzivno razgovarali o situaciju. Dobili smo veliku podršku policije, udruge i drugih ekipa u ovoj teškoj situaciji, rekao je trener Rott
Vidi originalni članak

Njemačka policija pokrenula je istragu nakon što su u svlačionici ženskog rukomentog kluba TuS Metzingen pronašli dvije skrivene kamere. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osuminjičena je jedna osoba koja je radila s ekipom, ali ista više ne radi u klubu, priopćili su iz Metzingena. 

Kamere su pronašli početkom tjedna, a uprava ženske rukometne Bundeslige oštro je osudila ove događaje te su neugodno iznenađeni zbog ovih postupaka.  Iz Lige su priopćili da je istraga u tijeku.

- Ovaj odvratan čin nas je šokirao i jako utjecao na sve nas. S ekipom smo intenzivno razgovarali o situaciju. Djevojke su na kraju igrale utakmicu protiv Bietigheima u srijedu navečer, a Metzingen je izgubio 20-32. Nećemo dopustiti da nas tako nešto sruši, a činjenica da je ekipa odmah htjela igrati rukomet šalje važnu poruku. Dobili smo veliku podršku policije, udruge i drugih ekipa u ovoj teškoj situaciji. To pomaže, naravno, i zato vam hvala -  rekao je trener Rott. 

Slično se dogodilo i prošle godine kada su tri kamere pronašli u svlačionici kluba Buchholz 08-Rosengarten. U rujnu je 55-godišnji muškarac ugradio tri kamere u tuševe tijekom rukometne utakmice Bundeslige između Buchholz 08 Rosengartena i SG BBM Bietigheima. Kamere su bile skrivene iza lažnih prekidača za svjetlo, a slučaj je tek nedavno izašao u javnost. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AlbertBerišić 21.01.2022.

    njih nista ne kosta, a nekom puno znaci. lijepa gesta...

  • 21.01.2022.

    Neka odmah pogledaju i WC-eje...

  • ElTonino 21.01.2022.

    Koja sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare