To je to što me zanima!

Rukometni EP u Srbiji najavili fotografijom hrvatskih navijača

Službena stranica Europske rukometne federacije (EHF) oduševljeno je najavila kako se ulaznice za EP prodaju kao lude. No, priložili su 'fotku' hrvatske trobojnice
Vidi originalni članak

'Ulaznice se prodaju kao lude', naslov je teksta na službenoj stranici Europske rukometne federacije (EHF) kojim je najavljeno nadolazeće Europsko prvenstvo u Srbiji početkom sljedeće godine.

U tekstu piše kako će ulaznice sigurno planuti do siječnja 2012. nakon što su rasprodane ulaznice za skupinu B u Nišu koje su bile jeftinije za 20 posto.

- Ulaznica više nema, ostalo ih je samo za pojedine utakmice, priopćili su iz Srpskog rukometnog saveza.

No, ponesen euforijom Eura, EHF je uz tekst priložio fotografiju hrvatskih navijača s trobojnicom. Organizatori vjerojatno očekuju vatrenu atmosferu koja ne može proći bez hrvatskih navijača. 

Kako god, Hrvatska je ponovo jedan od favorita za naslov, a zaigrat će u teškoj skupini D u Vršcu protiv Islanda, Norveške i Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Kocho 03.10.2011.

    Ja tu ne vidim ništa sporno, stavili su sliku navijača jedne od zemalja učesnika EP, nisu stavili sliku navijača npr. Argentine. Nije tema bila reprezentacija Srbije, nego EP koje se održava u Srbiji.

  • Lipov hlad_1 30.09.2011.

    pa jel nije dio srbije hrvatski?

  • Majmun_1_1 30.09.2011.

    pa dobro su stavili, to je oduvijek Hrvatska zemlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare