To je to što me zanima!

Rumunje čeka pakao Poljuda: Prodano već 12.000 ulaznica

Po kladionicama Steaua (FCSB) je blagi favorit. Na pobjedu Rumunja je 2,70, na slavlje Hajduka 2,80. No Rumunje će u prvoj utakmici trećeg pretkola dočekati puni Poljud, a to je, znaju i gosti, velika snaga Hajduka
Vidi originalni članak

Do sada je 12.000 gledatelja (uključujući i pretplatnike) osiguralo svoje mjesto za prvu utakmicu 3. pretkola Europske lige Hajduk - FCSB.

Objavio je to Hajduk kasno sinoć i nagovijestio kako bi Poljud u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige mogao biti gotovo pun. A kako su to i sami Rumunji u najavi ovih dvoboja rekli, Torcida je u ovom trenutku najjači igrač Hajduka i upravo se tog huka s tribine sve momčadi koje dolaze na Poljud posljednjih godina najviše i boje.

Po kladionicama Steaua (FCSB) je blagi favorit. Na pobjedu Rumunja je 2,70, na slavlje Hajduka 2,80. Momčad Željka Kopića iz tjedna u tjedan doživljava, i preživljava nadamo se, velike promjene pa je tako Radošević prodan taman prije puta u Bugarsku, a sad je Kopić ostao i bez drugog veznjaka Tome Bašića. Tko zna što će stručnjaka dočekati prođe li Hajduk Steauu?!

Kako god bilo, Poljud će opet gorjeti bez obzira na teško stanje momčadi, a u takvom raspoloženju i Hajdukovi igrači idu i iznad svoga maksimuma. A kladionice i predviđanja su tu da ih se ruši...

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • srakar 07.08.2018.

    Pazite samo da ne zapalite travnjak,ups! pa vi nemate travnjak...........

  • bbbvodice 07.08.2018.

    Puno galame i vike a onda hajduk dobije 3-4 komada, ispada iz Europe, pa onda izjave da je sudac je kriv, blablabla, kmečenje,.... nakon tog idu izjave sad se rasterećeno okreću domaćem prvenstvu... pa odmah počinje uhodana taktika, pritisak na sudce, hns je kriv za sve, zato što hajduk nezna igrati nogomet krive su klimatske promjene, ...krivo je more..., Mamić je kupio sve klubove koji igraju protiv hajduka, blablabla...da su se svi urotili protiv hajduka...Svake godine sve ste jadniji sa svojim izlikama za neuspjeh.

  • Roommi 07.08.2018.

    A čeka ih i njiva od terena po kakvom još nisu igrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare