To je to što me zanima!

Rumunjska prostitutka: Adriano nas je posjećivao

Napadač Intera Adriano stekao je glas sportaša koji voli zaviriti u čašicu, a talijanski mediji uvjereni su kako mu to nije jedini porok
Vidi originalni članak

Napadač Intera Adriano Leite Ribeiro u nemilosti je trenera Mourinha zbog nesportskog ponašanja, a talijanski mediji nimalo mu ne olakšavaju. U ponedjeljak su prenijeli da je Brazilac pohodio jedan klub u Vicenzi, kojeg je policija zatvorila zbog prostitucije. Prema izvorima policije, Adrianovo ime spomenula je jedna Rumunjka tijekom istrage, a navodno ga je vidjela samo jednom.
Policija je objavila kako Adriano nije viđen na snimkama, no spominje ga se u jednom snimljenom razgovoru između voditelja kluba "Bunny Ranch" i Brazilčevog prijatelja. Prema istrazi policije, u tom "go-go" klubu plesačice su sa klijentima imale seksualne odnose, a uglavnom se radi o Rumunjkama i Slovakinjama. Osim dvadesetak uhićenih djevojaka, "pala su" i tri voditelja kluba. Adriano nije predmetom policijske istrage, no čini se da njegovim problemima nema kraja.
Svim silama u Interu su prošlog tjedna pokušali zataškati da se na treningu (opet) pojavio u pijanom stanju, a sportski direktor kluba ponavlja kako će ostati članom Intera i nakon siječnja. U Italiji tome ne vjeruje gotovo niti jedan novinar.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • maya0007france 15.12.2008.

    pa kad imaju starlete koje neznaju ni pumpati ..... moraju da traze drugdje ono sto im priroda trazi .... ;-D

  • Quorthon 15.12.2008.

    Šteta,toliki talent

  • dite_cacino123 15.12.2008.

    idiot...

Komentiraj...
Vidi sve komentare