To je to što me zanima!

Rus šokirao svijet: 'Ronaldo voli mlađe dečke, veza s Irinom Shayk bila je najobičnija laž'

Rus Pjotr Listerman vlasnik je VIP agencije za spajanje parova. U nedavnom intervju osvrnuo se na razdoblje kad je Cristiano Ronaldo ljubovao s Ruskinjom Irinom Shayk, tvrdi da je ta veza bila velika laž
Vidi originalni članak

Pjotr Listerman, vlasnik VIP agencije za spajanje parova, za ruske je medije govorio o ljubavnom životu Portugalca Cristiana Ronalda i istakao da je ranije bio s Irinom Shayk samo zato da bi mogao sakriti svoju mračnu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano i Georgina vježbaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas je Ronaldo u vezi s Georginom Rodriguez, ali Rus i dalje tvrdi da je Portugalac netko tko zapravo voli muškarce i valjda je svjestan koliko su teške optužbe koje je iznio u javnosti na račun poznatog nogometaša.

RONALDO SPREMAN ZA HRVATSKU Georgina se 'borila' s haljinom, prorez otkrio više nego je htjela

- Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije htio razočarati svoje fanove pa je odlučio naći zgodnu ženu - rekao je Listerman za portal Gordonua.

POPLJUVAO JE Ronaldo izbacio Irinu iz svog dokumentarca: 'Ona nije bitna'

- Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako je, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao - otkrio je.

Ruski mediji Listermana nazivaju 'makro', a od 2000. godine vodi agenciju za spajanje parova i tvrdi da je radio s nekim najvećim biznismenima, ali i raznim poznatim osobama. Povezivalo ga se čak i sa Jeffreyjem Epsteinom u kontekstu podvođenja mladih istočnoeuropskih cura. Američki mogul si je za vrijeme suđenja oduzeo život u američkom zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Demetra 02.10.2020.

    Ronaldo je gay isto kao što se Epstein sam ubio u zatvoru.

  • sljastrava 02.10.2020.

    Ja sam odavno to mislila

  • malibu I 02.10.2020.

    netko će da plati hebenu kaznu

Komentiraj...
Vidi sve komentare