To je to što me zanima!

Ruše Jaska: Izbornika su napale košarkaške legende

Izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmina Repešu oštro su napale tri legende Petar Skansi, Giuseppe Giergia i Mirko Novosel
Vidi originalni članak

Jasmin Repeša ne zna izabrati igrače, niti ih zna trenrirati, niti voditi na utakmici, niti u konačnici doći do rezultata.
Otprilike takav je stav prema aktualnom izborniku trojice velikana hrvatske košarke - Giergie, Novosela i Skansija.
Mirko Novosel bio je jedan od ključnih ljudi u dovođenju Repeše na klupu reprezentacije, ali danas je potpuno okrenuo ploču.
- Naša momčad nije bila dobro pripremljena niti dobro vođena. Mi smo vjerojatno imali atletske pripreme, a ne košarkaške - rekao je Novosel za okruglim stolom u Puli i dodao kako je upitan i izbor igrača.
Skansi također ne razumije Repešin izbor, tvrdi da je trebalo drukčije jer nemamo više Tonija Kukoča ili Krešu Ćosića.
No on je imao i Kukoča i Rađu i Tabaka, a s njima je 96. na OI-ju bio šesti. Bez Kukoča na EP-u '97. zauzeo je 11. mjesto.
Nema sumnje da su njih trojica imali malo ozbiljnije igrače nego što ih ima Jasmin Repeša. Još je sigurnije da je, ako se njih trojicu pita, Repešina era na reprezentativnoj klupi - završena!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LeBron 05.10.2009.

    Zmagu Sagadina za trenera!

  • GloriaGloria 05.10.2009.

    ma molim vas tko se još zadovoljava rečenicom važno je sudjelovati. Dokad će nam biti cilj kvalificirat se na sljedeće prvenstvo?? Kad ćemo napravit iskorak i proći to nesretno četvrtfinale??? Četvrtfinale u kojima smo na 4 zadnja EP sami sebe pobijedili!!!! http://osvrt2sport.blog.hr/

  • Čegevara 05.10.2009.

    U ovom trenutku po meni najbolji izbor za izbornika bio bi Velimir Perasović koji je i kao igrać bio vrhunski igrač, mislim da bi on znao posložit dobro momčad i da rezultat ne bi izostao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare