To je to što me zanima!

Rusi: Ćorluka je već Bayernov; Nijemci: Ma to je samo glasina

Nagađanja o transferu Vedrana Ćorluke u Bayern sada već poprimaju obrate vrijedne filmskog platna. I dok jedni tvrde da je Čarli sve dogovorio s Bavarcima, drugi uvjeravaju da od toga nema ništa
Vidi originalni članak

Dva velika imena napustila su rusku Premier ligu. Hulk ide u Kinu, a Vedran Ćorluka u Bayern. Idući je na redu Witsel, napisao je na svom Twitter profilu glavni urednik ruskog Sport-Expressa Artur Petrosjan.

I dok ruski mediji barataju informacijama da je odlazak Vedrana Ćorluke u Bayern praktički gotova stvar, njemački ipak raspolažu nešto drugačijim podacima.

'Bayern je navodno zainteresiran za hrvatskog stopera Ćorluku, a prema nekim informacijama već su i pregovarali o ugovoru. No ima li tu nešto osim nagađanja? Nema! Ovaj se transfer spominje već tjednima, a bio je aktualan i u zimskom prijelaznom roku, no od toga neće biti ništa', piže njemački TZ.

Dakle, dva potpuno oprečna razmišljanja s dvije strane, a što je točno istina vidjet ćemo uskoro. No, kako se to obično kaže, gdje ima dima... Čarli je navodno velika želja Carla Ancelottija koji polako gradi Bayern po svom ukusu, a Vedran je igrač o kojem ima jako dobro mišljenje.

No, pitaju se kritičari ideje da Čarli dođe u redove bavarskog diva, što će im uopće još jedan stoper kada već imaju Boatenga i njegova reprezentativnog partnera Hummelsa? Benatia vrlo vjerojatno odlazi, a Ćorluka bi tako postao tek pričuvno rješenje talijanskog stratega u napornoj sezoni.

A to i nije tako loše. S obzirom na velike Vedranove probleme s tetivama, on ionako ne bi mogao odigrati više od 30-ak utakmica po sezoni. S doziranim brojem nastupa u sezoni Ancelotti bi dobio prokušanog stopera, iskusnog reprezentativca i čovjeka koji se ne bi bunio što ne igra baš svaku utakmicu, ali i igrača koji dostojno može zamijeniti dvojac Boateng - Hummels za manje od 10 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • davor2908 29.06.2016.

    Nemoj baš u taj odvratni bayern

  • Josip Joe Milovich 29.06.2016.

    Ma nema šanse, Bayern ima Boatenga i Hummelsa iza a ako bi već išli na kupovinu stopera koji ja predodređen da sjedi na klupi onda to sigurno nebi bio igrač od 30+ godina.

  • AnaCacic 29.06.2016.

    Svi koji se bar malo razumijemo u nogomet znamo da Ćorluka u ovim godinama nema što raditi u blizini prvog sastava Bayerna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare