To je to što me zanima!

Akinfejev primio tragikomičan gol, Keržakov je spasio Rusiju

Rusija i Južna Koreja odigrali su 1-1 u skupini H na Areni Pantanal. Južna Koreja je povela, a Akinfejev je primio gol kroz ruke. Keržakov spašava Ruse i zabija za bod
Vidi originalni članak

Rusija i Južna Koreja zatvorili su prvi dio Svjetskog prvenstva u Brazilu odigravši 1-1 na Areni Pantanal u skupini H. Rusija je nakon 12 godina opet na SP-u, a Južna Koreja stalan je gost, ovo joj je osmo svjetsko prvenstvo u nizu. Zahvaljujući dosta čudnom rasporedu, Meksiko i Brazil već su odigrali dvije utakmice, a igrači Rusije i Južne Koreje tek su se spremali na teren.

Bila je to "uspavanka" u prvom poluvremenu uz nešto bolju igru Južne Koreje i dosta nesigurnosti kod ruskog golmana Akinfejeva. Fabio Capello počeo je utakmice bez Keržakova i Džagoeva koje je uveo u drugom poluvremenu.

Poveli su igrači Južne Koreje. Akinfejev je primio tragikomičan gol. Lopta mu je prošla kroz ruke i završila u mreži u 68. minuti utakmice. Strijelac je K.H. Lee.

No samo šest minuta trajalo je veselje Korejaca. Rusi se vraćaju preko Capellovog džokera Keržakova koji zabija za konačnih 1-1. U prvoj utakmici skupine Belgija je nakon preokreta dobila Alžir 2-1.

Skupina H, 1. kolo:

  • Rusija - Južna Koreja 1-1 (Keržakov 74 / K.H. Lee 68)
Idi na 24sata

Komentari 81

  • Sir Alan B'Stard 18.06.2014.

    prodana tekma... čista namještaljka... barem 4-5 igrača rusije je potplaćeno da minira pobjedu, a siguran sam za ignjaševiča i žirkova, jer se vidjelo iz aviona kako se miču od lopte. zato i jesu kladionice stavile koeficijent 2,25. u kojem svemiru se daje takav koeficijent na pobjedu jedne rusije, koja je rasturila svoju kvalifikacijsku skupinu, nad jednom korejom koja mjesecima ne zna za pobjedu??? u prodanom, mafijaškom svemiru.

  • Zmar116 18.06.2014.

    E moj golmane ,Sibir ti ne gine...

  • rammstein_1 18.06.2014.

    kladionica. ,, Namjesteno rez 1-1 golman dobio neku pinku

Komentiraj...
Vidi sve komentare