To je to što me zanima!

Rusi nestali u 13 minuta: Sjajni Brazilci protutnjali Moskvom...

U prijateljskoj utakmici Rusije i Brazila u Moskvi nije bilo golova do 53. minute. A onda su Južnoamerikanci ubacili u višu brzinu i u 13 minuta utrpali tri komada za 3-0 pobjedu
Vidi originalni članak

Mogu oni i bez Neymara. OK, nije im protivnik bio jedna od najboljih svjetskih ekipa, ali Brazil je pokazao da i bez ozlijeđenog kapetana znaju pobijediti.

Južnoamerikanci su s 3:0 pobijedili Rusiju, skorašnjeg domaćina Svjetskog prvenstva i to na stadionu Lužnjiki na kojemu će se 15. srpnja odigrati finale.

 

U prvih 45 minuta igre u Moskvi nije bilo pogodaka, ali su Brazilci ubrzo nakon povratka s poluvremena uspjeli povesti.

Glavom je nakon ubačaja iz kornera pucao Thiago Silva, Akinfejev je uspio skinuti, ali je odbijanac spremno dočekao Miranda i u 53. minuti je pospremio loptu u mrežu. 

I tada se otvorilo Brazilcima jer su u idućih 13 minuta postigli još dva gola. Rezultat je povećao Coutinho pogotkom iz penala u 62. minuti kojeg je izborio Paulinho, a već u 66. minuti je upravo Paulinho zabio glavom za 3:0 nakon Willianovog ubačaja.

Unatoč silnoj želju skorašnjeg domaćina da impresionira i ostvari dobar rezultat protiv jednog od favorita Svjetskog prvenstva, Rusi se ipak nisu mogli nositi s Brazilcima.

Pobjedu je upisala i Bjelorusija koja je s 1:0 bila bolja od Azerbajdžana, a odlučujućim se pokazao autogol Medvedeva.

Utakmice Cipra Crne Gore te Finske Makedonije su završile remijem 0:0. Za Makedonce su igrali kapetan Dinama Ademi, član šampionske Rijeke Stefan Ristovski i bivši najbolji strijelac Prve HNL Ilija Nestorovski, a Marko Vešović je ostao na klupi Crne Gore.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DambaTheBlackMamba 24.03.2018.

    No i kaj ve ??? Pa i mi smo im zabili 3 komada i to još s Čaćinijem kao trenerom ;-)

  • MateCro 23.03.2018.

    Na SP neće ni grupu proć, mislim na brazil.

  • ping-pong 23.03.2018.

    Ovaj Paulinho je fantastičan igrač, kako u Barceloni tako i u reprezentaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare