To je to što me zanima!

Rusi provocirali Nijemce? Evo vam šifra za WiFi: 19411945

Krasnodar je dobio dortmundsku Borussiju 1-0 u 5. kolu Europske lige. Njemački novinari iznenadili su se kad su od ruskih kolega prije susreta dobili šifru za WiFi
Vidi originalni članak

Krasnodar je dočekao dortmundsku Borussiju u petom kolu Europske lige. Rusi su poveli u 2. minuti iz penala preko Mamajeva. Borussia je triput pogodila okvir gola, a ruski klub sačuvao je prednost i s tri boda osigurao osigurao prolazak u drugi krug. 

Tudor ispao iz Europe

Poraz nije previše pogodio Borussiju koja je ranije osigurala europsko proljeće. No ovakvim raspletom situacije neće biti zadovoljan hrvatski trener Igor Tudor.

PAOK i Gabala igraju od 21:05 sati, a Grci zbog pobjede Krasnodara više nemaju šanse za prolazak u drugi krug natjecanja. 

REUTERS/PIXSELL

Može šifra za WiFi? - Može, 19411945

Njemački novinari iznenadili su se kad su zatražili ruske kolege šifru za spajanje na bežični internet prije početka utakmice. Šifra je bila znakovita.

- Lozinka za spajanje u novinarskoj loži je 19411945. Moguće je i da je ovo tek slučajnost - napisao je na Twitteru njemački novinar Matthias Dersch.

Moguće je kako su Rusi slučajno stavili 1941, kao običan broj, a ne godinu operacije Barbarosa i početka njemačke invazije na Sovjetski Savez te 1945 kao još jedan slučajno izabrani broj, a ne godinu koja označava kraj 2. svjetskog rata. 

Krasnodar je u Drugom svjetskom ratu bio pod nacističkom okupacijom 1942. i 1943. godine, a Nijemci su razrušili grad i ubili tisuće ljudi.

Europska liga, 5. kolo:

Krasnodar - Borussia Dortmund 1-0

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare