To je to što me zanima!

Nezaustavljiv je! Moćni Mbappe sada ruši i rekorde Lige prvaka

Mbappe je već u 3. minuti iskoristio fatalnu pogrešku Bürkija na golu i zabio za 1-0 čime je postao najmlađi igrač u povijesti koji je uspio zabiti pet golova u nokaut fazi Lige prvaka
Vidi originalni članak

Nogomet je pun usporedbi. Rijetko koja ima puno smisla, ali uspoređivanje mladog Kyliana Mbappea s legendarnim Thierryjom Henryjom iz dana u dan dobiva sve više na težini. Kakav je to igrač... Kaže tekst jedne pjesme ''18 mi je godina tek''. Pa da, 18 mu je godina tek, a već ruši stare rekorde!

Igrači Borussije i Monaca nisu se ni snašli na terenu, a Mbappe je već u 3. minuti iskoristio fatalnu pogrešku Bürkija na golu i zabio za 1-0 čime je još dodatno stavio pritisak na leđa Borussiji.

Ovim golom mladi je francuski napadač zabio peti pogodak u Ligi prvaka i postao najmlađi u povijesti (18 godina i 4 mjeseca) kojem je to pošlo za rukom. Svaki od tih golova zabio je u nokaut fazi natjecanja. Pogađajte tko je drugi najmlađi? Lionel Messi. Argentinac je to uspio u 21. godini. 

Samo je Cristiano Ronaldo, iznad čijih je postera Mbappe spavao do prije par godina, zabio jednak broj golova u nokaut fazi kao 18-godišnjak. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KnezDomagoj 21.04.2017.

    Mali je zvijer. Dugo me nije tako mladi igrač oduševio kao ovaj dečko. Nek mu je sa srećom.

  • Xyster 19.04.2017.

    Ima neke karakteristike Henrya, ali pitanje je kako bi se snašao na postavljenu obranu. Čovjek je strašno brz i ima perfektnu završnicu, ali uvijek postoji "ali".

  • It's kišing 19.04.2017.

    Bec vidim Man Utd kako uplacuje nekih 130 milijuna...idem se ranit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare