To je to što me zanima!

Rusi spriječili teroriste na OI-u u Sočiju, htjeli su srušiti avion

Bombašice samoubojice pokušale su u avione unijeti eksplozive u kutijicama za kremu. Uhvaćene su na vrijeme uz pomoć europskih država Austrije i Francuske
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih poslova Rusije tvrdi da je spriječilo mogući teroristički napad na zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju prošle godine. Zamjenik ministra Oleg Siromolotov potvrdio je da se radi o osobama ženskog spola, koje su na avione sa sportašima pokušale unijeti eksploziv u kremi. 

- Kada su se pojavile prijetnje terorista, uključujući i ove s avionom, pet agencija ih je ispitalo u četiri različite države. Sumnje su uklonjene u Austriji i Francuskoj prije samog početka Olimpijskih igara - rekao je Oleg Siromolotov i dodao:

- Bombašice samoubojice otkrivene su u Francuskoj. Skrivale su eksplozive u kutijicama s kremom.

Ruska organizacija nacionalne sigurnosti (FSB) otkrila je da su mnoge države odlučile pomoći u borbi protiv organiziranog terorizma na OI-u u Sočiju, prvenstveno Austrija, Francuska, Njemačka, Gruzija i Amerika.

U ponedjeljak je, nakon terorističkih napada u Francuskoj, ruski predsjednik Vladimir Putin britanskom premijeru Davidu Cameronu predložio suradnju između Kremlja i Londona. Predložio je zajedničku borbu protiv terorizma. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • iPhonchek 16.11.2015.

    nadam se da ce tajne službe čim nanjuše negdje smrad isti uništit, izbrisat s lica zemlje. uopće ne čekati neku mogućnost napada ili izvođenja atentata ili napada. ovo nema smisla vise!!

  • bbbdado 16.11.2015.

    Bijim se da će tog bit sve više , zašro šuti UN ?

  • dom2 16.11.2015.

    Nigdje ne vidim da su u Belgiji prosvjedi protiv bombardiranja ISIL-a. To je bilo jučer. Cenzura ili???

Komentiraj...
Vidi sve komentare