To je to što me zanima!

Rušitelj Barcelone produžio s Juventusom do 2022. godine!

Volim bilježiti uspjehe u svemu i to je glavni razlog zašto sam ovdje. Sretan sam u Torinu i težit ću tome da i u budućnosti navijači budu zadovoljni sa mnom, rekao je odmah nakon potpisa
Vidi originalni članak

Paulo Dybala produljio je ugovor s Juventusom do 2022. godine! Samo dva dana nakon rušenja velike Barcelone s dva gola u prvom četvrtfinalnom susretu Lige prvaka, Juventusu je produljio vjernost. 

- Volim bilježiti uspjehe u svemu i to je glavni razlog zašto sam ovdje. Sretan sam u Torinu i težit ću tome da i u budućnosti navijači budu zadovoljni sa mnom - rekao je odmah nakon potpisa. 

U Juventus je Argentinac stigao iz Palerma i ubrzo je postao ključni igrač. Samo ove sezone odigrao je 36 utakmica i zabio 16 golova. 

Otkad je stigao u 'staru damu' postigao je 36 golova i upisao 16 asistencija u svim natjecanjima, što ga čini najboljim klupskim strijelcem i asistentom. Samo su Leonardo Bonucci i Gianluigi Buffon odigrali više utakmica od 23-godišnjaka u proteklih 18 mjeseci.

Dybalin ugovor najvjerojatnije neće imati otkupnu klauzulu, a nogometaševa plaća postupno će rasti i do sedam milijuna eura tijekom trajanja ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Frenkyy 14.04.2017.

    Produženje ugovora većinom znači u prevodu ; " treba više para za kupit tog igrača "

  • tomicalomica 14.04.2017.

    Strašno mi izgleda Juve , od Buffona pa do najisturenijeg špica nemaju slabog mjesta , mogli bi godinama drmati Evropom ako ih naravno Barca i Real ne pokupuju

  • kristijan20 13.04.2017.

    Sa dybalom po naslov europskog prvaka, forza juve grande dybala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare