To je to što me zanima!

Ruske ring djevojke više neće biti u bikinijima: "Odjenite se"

Poštujemo muslimanske borce i smatramo da boksački ring nije mjesto za cure u bikinijima. Nije to striptiz klub, najavio je nove propise čelnik promotorske agencije
Vidi originalni članak

Djevojke u oskudnim kompletićima koje nose brojeve rundi na boksačkim priredbama uskoro će u Rusiji otići u prošlost. Najavio je to čelnik najveće ruske promotorske agencije Andrej Rabinski, a djevojke koje će nositi brojeve imat će više odjeće na sebi zbog poštovanja prema borcima muslimanske vjeroispovijesti.

- Pa te djevojke izgledaju bolje od onog "showa" koji bi nam borci trebali pokazati u ringu - napisao je jedan od ruskih obožavatelja boksa na portalu sports.ru.

Prema internetskoj anketi, 73 posto ispitanika ne slaže se s ovom objavom promotorske agencije o novom "dress codeu" za ring djevojke. Čak i novine Rosikaja Gazeta u vlasništvu države pišu da je teško zamisliti boks bez djevojaka uz ring. 

- Poštujemo muslimanske borce i smatramo kako boksački ring nije mjesto za djevojke u bikiniju. Radi se o sportu, a ne o striptiz klubu. Zato smo odlučili to promijeniti kako bi događaj izgledao civiliziranije - rekao je Andrej Rabinski.

Na području sjevernog Kavkaza, u pretežito muslimanskom dijelu, djevojke koje najavljuju runde odjevene su u tradicionalnu odjeću. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • japanokinez 19.07.2015.

    Jednostavno riješenje, ako nastupa musliman ili onaj ko misli da ga se vrijeđa, onda neka za njihova meča budu obučene, a kad se oni ne bore, sve po starom.

  • user_60100 14.06.2015.

    nek se okrenu drugom sportu npr.šah ili tak nest

  • simeeee 12.06.2015.

    Ako njihovoj vjeri ne smeta to sto borac nekom zeli skinuti glavu s ramena, nema razloga da joj smeta goka ženska guza...

Komentiraj...
Vidi sve komentare