To je to što me zanima!

Ruski mediji: Gay sportaši na Zimskim igrama bit će uhićeni!

Brzi klizač Novozelanđanin Blake Skjellerup, deklarirani gay, najavio je da će na Zimskim igrama sigurno za vrijeme nastupa nositi barem nešto u duginim bojama
Vidi originalni članak

Sport na Zimskim olimpijskim igrama mogao bi biti u drugom planu nakon što su ruski mediji napisali kako će svi gay sportaši, ali i navijači biti uhićeni!

Soči je domaćin Igara iduće godine, a ne bi čudilo kada bi se promijenio domaćin s obzirom na to da je u Rusiji na snazi 'anti-gay' zakon. Prošli mjesec ga je usvojio tamošnji Parlament, potpisao ga predsjednik Vladimir Putin, a on zabranjuje 'promociju netradicionalnih seksualnih veza'. 

Odmah je reagirao Međunarodni Olimpijski odbor, koji je tražio garanciju Vlade da homoseksualci neće biti uhićeni.

- Svjesni smo tih zakona i aktivno radimo na sigurnosti svih Amerikanaca u Sočiju - stoji u prioćenju Američkog olimpijskog odbora.

Novozelanđanin Blake Skjellerup, deklarirani gay, najavio je da će na Igrama sigurno za vrijeme nastupa nositi barem nešto u duginim bojama.

Idi na 24sata

Komentari 297

  • slade89 05.08.2013.

    Sad ce Ameri odma pocet graktat ko vrane o Rusiji kao o ne-demokracijskoj zemlji, kako nema vladavine prava itd. A Putim ce ih samo pozdravit i pozeljeti brz oporavak od maloumnosti! :)

  • djusta1995 03.08.2013.

    tako je putine! nedaj da provociraju! šta on ima dugine boje nosit, neka bude kao i ostali sportaši, normalan, a ne da se pravi većim sa tim svojim duginim bojama -.-

  • turbo ustasa 03.08.2013.

    Tako i treba!!!! pederluk je bolest..

Komentiraj...
Vidi sve komentare