To je to što me zanima!

Ruski mediji: Zenit je ponudio za Maloču četiri milijuna eura

Mogu potvrditi interes velikog ruskog kluba. Vrijeme će pokazati hoće li biti što od transfera, rekao je Maločin agent. Navodno je Zenit za njega ponudio 4 milijuna €
Vidi originalni članak

Mario Maloča (24) neko je vrijeme na izlaznim vratima Hajduka, pitanje je samo gdje će otići. Ruski mediji pišu kako je Zenit već u pregovorima s 'bilima', a navodno su za kapetana ponudili četiri milijuna eura.

- Mogu potvrditi interes velikog ruskog kluba. Vrijeme će pokazati hoće li biti što od transfera - rekao je Maločin agent.

Zenit ima popis kandidata jer im hitno treba obrambeni igrač. Obrana je u tri utakmice na početku sezone primila čak šest golova. Ako uistinu ode u Saint Petersburg, tamo ga čeka jaka konkurencija. Za dva stoperska mjesta borit će se s još trojicom reprezentativaca, belgijskim Lombaertsom, slovačkim Hubocanom i portugalskim Netom.

Mario je još u prosincu prošle godine prešao brojku od 150 nastupa za 'bile', koji se nadaju zaraditi barem dva milijuna eura. Transfer se dijeli u omjeru 60-40 posto za klub pa se nadaju kako će visina transfera iznositi barem 3,5 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • kakogod 26.07.2013.

    google prevoditelj... 24-godišnji centar-nazad, "Hajduk" i hrvatska reprezentacija i prije kraja tekućeg prijelaznog možete pokušati na T-shirt "Zenit". Čelnici Petersburg klub je već ušao u pregovore s klubom, a, prema preliminarnim podacima, prijelaz će koštati Hrvat plavo-bijeli-plavi na 4.000.000 €...

  • kakogod 26.07.2013.

    molim sve navijače hajduka da sljedećih tjedana pokušaju shvatit jednu stvar - maloča je najbolji stoper u hrvatskoj i jedan od najboljih na balkanu, na putu da za par godina bude jedan od najboljih stopera u europi! nadam se da smo se razumjeli, unaprijed hvala!

  • drmm 26.07.2013.

    Ako je ovo istina...onda ću ja,garant za par dana...postati trenerom Reala....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare