To je to što me zanima!

Ruski navijači žele ostanak Hiddinka unatoč neuspjehu

Guus Hiddink na godinu zaradi pet milijuna eura, no ipak je ispao od Slovenije. Ali navijači unatoč tome žele ostanak velikog nizozemskog trenera
Vidi originalni članak

Pa toga nema nigdje, kako je moguće da neuspješan izbornik ostane na klupi, govorili su kritičari Slavena Bilića nakon što je HNS dao još jedan mandat Biliću i njegovu stožeru. Ali ima toga još negdje, i to u Rusiji. Hrvatska je u borbi za Svjetsko prvenstvo ostala iza Ukrajine i Engleske, a Rusija je ispala od - Slovenije. Velika Rusija, bogata Rusija, momčad s igračima iz Arsenala, Chelseaja... A navijači opet ništa ne zamjeraju izborniku Guusu Hiddinku.
"Mi, navijači ruske nogometne reprezentacije, molimo vas da i u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu ostanete ruski izbornik. I dalje vjerujemo u vas", napisali su ruski navijači na internetskoj stranici www.hiddink2012.ru. Ovaj je kratki tekst uvod u glasovanje za ostanak Nizozemca  na klupi Rusije.
Potporu puka Hiddink, dakle, očito ima. Pitanje je samo hoće li je imati i od onih koji odlučuju. Nije tajna da Hiddinka plaća Roman Abramovič, on i još neki bogati oligarsi uživo su gledali i poraz od Slovenije u Mariboru. Ne daju mu milijune eura godišnje da ispadne od Slovenije, njihova će želja biti presudna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 24.11.2009.

    kod nas bi vec bio pribijen na stup srama

  • marioma 23.11.2009.

    realno nista on skoro nije napravio..na euro se kvalificiro a nije trebo jer su jako lose igrali te na svjetsko se nije kvalificiro....mozda je najbolje da ode...

  • razumni...not 23.11.2009.

    pa di ces drugog trenera uzimat,ipak je hiddink prema mojem misljenju najbolji na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare