To je to što me zanima!

Ruski nogometaš prvo je prebio političara, a sada prevario ženu

Na pripremama u Španjolskoj, ruski nogometaš Rostova Pavel Mamajev imao je ljubavnicu, a njegova supruga Alana za prevaru je doznala te mu se odlučila osvetiti
Vidi originalni članak

Ruski nogometaš Pavel Mamajev (32) opet je glavna tema ruskih medija, ali ovoga puta zbog prevare. 

Naime, igrač Rostova je tijekom priprema u Španjolskoj imao ljubavnicu, a za sve je doznala njegova supruga Alana koja je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. 

Kako bi se osvetila nevjernom Mamajevu i njegovoj ljubavnici, Alana je na društvene mreže objavila golišavu fotografiju koju je slala Pavelu, ali tu nije stala. Mamajeva supruga, sada vjerojatno već bivša, otkrila je i njezin identitet objavivši puno ime i prezime uz osobnu iskaznicu i broj telefona. 

Osim po nogometnoj karijeri, Mamajev je medijima poznat i kriminalnim radnjama. U listopadu 2019. godini osuđen je na godinu i pol zatvora zbog huliganskog napada na ruskog političara Denisa Paka. 

Ruski nogometaš Aleksandar Kokorin i Mamajev su u alkoholiziranom stanju u jednom kafiću premlatili Paka i njegovog prijatelja Sergeja Gaisina, šefa Državnog znanstvenog centra. Kokorin ga je čak udario stolicom u glavu zbog čega je Pak dobio potres mozga.

KOKORIN I MAMAEV Zbog divljačkog napada: Ruski nogometaši osuđeni na zatvor

Tada je ruski ministar sporta Pavel Kolobkov poručio da Kokorin i Mamajev više nikada neće igrati za reprezentaciju posebice zato što im ovo nije bio prvi takav incident. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nomistakes 04.03.2021.

    dobra Alana uuuuffffff

  • HatersGonnaHate 04.03.2021.

    a da je prebio ženu i prevario političara sad se nebi pisali članci o njemu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare