To je to što me zanima!

Ruud Gullit: Prvi favoriti Eura '12. su Španjolska i Njemačka

Engleska ima veliki problem jer u njihovim najjačim momčadima uglavnom igraju stranci. Italija? U gadnoj su krizi, komentirao je izglede reprezentacija Ruud Gullit
Vidi originalni članak

Ruud Gullit, 49-godišnji nogometni trener, zna kako prevaliti put do naslova prvaka Europe. Bio je kapetan nizozemske reprezentacije koja je 1988. godine, na divljenje mnogih, osvojila europski naslov.

- Volio bih da mogu reći da je Nizozemska prvi favorit, ali ipak ne mislim tako. Nemojte me krivo shvatiti, Nizozemska ima odličnu momčad, ali postoje jače momčadi - rekao je Gullit i dodao tko su ti sastavi.

- Španjolska i Njemačka. Posebno mi se sviđaju Nijemci, pokazali su to i protiv nas u prijateljskoj kada su nas pobijedili 3-0. No, dobro, tada ipak nisu igrali svi najbolji.

- Engleska ima veliki problem jer u njihovim najjačim momčadima uglavnom igraju stranci. To usporava njihov reprezentativni razvoj. Italija? U gadnoj su krizi, ali s obzirom da su jaka turnirska momčad na njih uvijek treba paziti jednim okom - završio je nekada rudlavi Ruud.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • nitro_1 25.02.2012.

    woww....strasna prognoza u pm.......

  • TomislavCipurić_1 25.02.2012.

    Finale, Španjolska-Njemačka, a onda ko od njih osvoji nije bitno......trenutno igraju najljepši nogomet od svih....

  • 24.02.2012.

    Mi ćemo prvu spušit protiv Irske, a onda ćemo dobit i Španjolsku i Italiju, a dalje može biti svega

Komentiraj...
Vidi sve komentare