To je to što me zanima!

Ružan podsjetnik: Veliki ožiljak ne dopušta Oxu da zaboravi...

Alex Oxlade-Chamberlain (25) je u prošlogodišnjem polufinalu Lige prvaka ozlijedio ligamente koljena nakon jednog duela s Kolarovom, a nakon operacije na nozi mu je ostao velik ožiljak
Vidi originalni članak

Godinu dana nakon teške ozljede Alex Oxlade-Chamberlain opet trenira s prvom momčadi. Odigrao je i prvu utakmicu za mladu momčad 'redsa' protiv Derby Countyja. Ovaj krilni igrač oporavio se od rupture ligamenata koljena, ali operacija mu je ostavila velik trag.

Njegova momčad večeras na domaćem terenu igra polufinale Lige prvaka protiv Porta, a on će utakmicu pratiti s tribina. Još mu je u ustima gorak okus prošlogodišnjeg polufinala zbog kojeg još uvijek ne igra za prvu momčad, ali polako se vraća. Zbog ozljede na toj utakmici protiv Rome je propustio i Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Do kraja sezone u Premierligi još je za 'redse' pet kola, a Ox bi se do kraja sezone mogao naći barem na klupi u jednom od tih susreta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HellBoy_1 10.04.2019.

    imam i ja takav oziljak na kolinu, ali mene su zakrpali boze sacuvaj, ligamenti katastrofa nedaj boze skocit za lopton sve se odvoji i ode u k....

  • Brozo 10.04.2019.

    Polufinale protiv Porta????

  • Smokva34 09.04.2019.

    (F)ox in the box

Komentiraj...
Vidi sve komentare