To je to što me zanima!

S. Bilić: Htio sam odustati od svega nakon Turske

Želio sam odustati nakon utakmice, ne kao trener Hrvatske, već kao trener općenito, rekao je Slaven Bilić i poručio da ćemo se vratiti još jači
Vidi originalni članak

Hrvatska je sjajno odigrala susrete u grupi i pobijedila u sve tri utakmice. Nažalost nisu uspjeli izbaciti Tursku u četvrtfinalu koji su prošli dalje  zahvaljujući penalima. Momčad Fatiha Terima se po treći put na Euru vratila iz mrtvih i na kraju prošla u polufinale.
- Želio sam odustati nakon utakmice, ne kao trener Hrvatske, već kao trener općenito - rekao je izbornik Slaven Bilić za Football Focus, a prenosi Goal.com.
- Ali previše volim ove dečke, vratit ćemo se opet. Još uvijek smo potreseeni i  bit ćemo još dugo.
- Ušao sam u svlačionicu i vidio igrače kako plaču kao djeca. Mislim da smo zavrijedili tu pobjedu - rekao je Bilić i dodao:
- Jedino razmišljam o svojim igračima i kako smo odigrali. Isli smo korak po korak naprijed igrajući bez Eduarda da Silve. Osvojili smo maksimalni broj bodova u grupi. Zato je veliko razočarenje ovako izgubiti, ali život ide dalje i mi ćemo se definitivno vratiti natrag.
Hrvatsku već u rujnu očekuju prve kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine gdje smo opet u grupi sa starim poznanicima Englezima koji startaju s novim izbornikom Fabijem Capellom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mini me 23.06.2008.

    nemoj odustati! odličan si! nema smisla!

  • kizo43 22.06.2008.

    BILIĆU radiš dobro svoj posao.NE odustaj

  • lacoste 22.06.2008.

    nema odustajanja!!! trebamo se vratit još jači, iz poraza naučit i vidjet gdje su bile graške, popravit ih... jer jedno je sigurno: I PAD JE LET

Komentiraj...
Vidi sve komentare