To je to što me zanima!

S četiri gola u 30 minuta sam ih dobio: Luis Suarez - Čile 4-0

Briljirao je Liverpoolov napadač Luis Suarez, koji je prvi put u reprezentativnoj karijeri zabio četiri gola za reprezentaciju u istoj utakmici u razmaku od 42. do 73. minute
Vidi originalni članak

Nogometaši Urugvaja nastavljaju s uvjerljivim igrama. Pobijedili su u Montevideu, na legendarnom Centenariju, desetkovani Čile 4-0 u srazu trećeg kola južnoameričkih kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. godine...

Briljirao je Liverpoolov napadač Luis Suarez, koji je prvi put u reprezentativnoj karijeri zabio četiri gola za reprezentaciju u istoj utakmici. Pogađao je u 42., 45., 67. i 73. minuti.

- Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Zabio sam dosad u karijeri nekoliko puta četiri gola na utakmici za Ajax, ali prvi sam put uspio učiniti to u dresu reprezentacije – rekao je 24-godišnji napadač, koji je napad domaćeg sastava predvodio s Edinsonom Cavanijem, dok Diego Forlan nije igrao zbog ozljede.

S novom su se pobjedom aktualni južnoamerički prvaci i četvrtoplasirana momčad s prošlogodišnjega Svjetskog prvenstva, odvojili na prvom mjestu ljestvice s trima bodovima prednosti pred Argentinom.

Za Čile nisu igrala petorica važnih prvotimaca koje je izbornik Claudio Borghi suspendirao zbog zakašnjelog i pijanog povratka s jednog izlaska. Riječ je o Arturu Vidalu, Gonzalu Jari, Jeanu Beausejouru, Carlosu Carmoni i Jorgeu Valdiviji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DanijelŠimon 12.11.2011.

    Mamiću, budi koristan i dovedi nam Suareza!!!

  • SrdanKaruzic 12.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 12.11.2011.

    El Pistolero!!! koji kralj!!! još da mu naši dovedu nekog upola sličnog bezobraznog i paklenog da suradjuju u napadu biće gadno odbranama i golmanima u PL....hehe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare