To je to što me zanima!

Briljirao Ahmad Sharbini: 'Bili' s četiri gola 'riješili' Zagreb

Hajduk je pred 10000 gledatelja pobijedio Zagreb 4-0 i vratio se na tri boda od Dinama. Marin Tomasov je zabio nakon 47 sekundi, a dva gola Ahmad Sharbini
Vidi originalni članak

Utakmica na Poljudu između Hajduka i Zagreba završila je prije i negoli je počela, nakon samo 47 sekundi Tomasov je matirao Vidakovića, a uskoro je Ahmad Sharbini podignuo na 2-0. U 34. izravni crveni karton zbog prigovora dobio je Mladen Pelaić. 

- Pelaić kaže da sucu nije rekao ništa, sudac kaže da je, a ja vjerujem sucu, rekao je trener gostiju Luka Pavlović i time otklonio dileme oko opravdanosti kazne.

S igračem manje Zagreb nije bio u mogućnosti parirati razigranom Hajduku, uskoro je Ahmad zabio svoj drugi gol, a konačnih 4-0 postavio je Kukoč, koji je u maniri Ivice Kostelića nanizao pola obrane Zagreba, uključujući i golmana. 

- Zadovoljan sam ne samo rezultatom, ovo je prvi put da je momčad odigrala kolektivno, da su igrali jedan za drugoga, i ako tako nastavimo bit će i uspjeha - rekao je Balakov kojeg su iznenadili protesti navijača pred kraj susreta. 

'Bili' su se zadovoljili s 4-0, a preko 10000 navijača tražilo je da deklasiraju goste. 

- Večeras sam osjetio što je Split, grad koji u jednom trenutku pršti od emocija, a odmah potom je nezadovoljan jer smo pobijedili samo 4-0 - nasmijao se Balakov koji nije želio isticati pojedince zaslužne za dobar rezultat.

- Protiv Pule je zabio Anas, danas Ahmad, a sutra će netko drugi. Čekaju nas dva derbija, protiv Splita i Dinama i jedva čekam vidjeti što moja momčad može napraviti u tim utakmicama - zaključio je Balakov, a na pitanje što on očekuje, odgovorio:

- Po tri boda u svakoj utakmici. 

Sretni strijelac Ahmad Sharbini nije krio veselje zbog dobre igre, kako zbog svoje, tako i Anasove.

- Ni sam ne pamtim kad sam zadnji put zabio dva gola, polako mi se vraća samopouzdanje i vjerujem kako ćemo iz utakmice u utakmicu svi zajedno rasti - rekao je Ahmad, a njegov mlađi suigrač Kukoč, autor najljepšeg gola na utakmici dodao:

- Ovo je pobjeda cijele momčadi, a ne pojedinca, jedva čekamo ogleda sa Splitom i Dinamom da našim navijačima podarimo još radosti.

Japanski školarci na Poljudu

Gosti Hajduka bilo je i 30 djece iz japanske Fukushime, koji se u Splitu odmaraju od strahota i razaranja njihova grada tsunamijem. Zdušno su bodrili Hajduk, a posebno se razveselili kad je Balakov u 56. minuti umjesto Brkljače uveo njihova sunarodnjaka Inohu.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • hrabro srce_1 22.08.2011.

    i hvala bogu što ću sve moć pogledat na nepristranom max tw-u u reprizi. hvala bogu i što nema beusana.

  • hrabro srce_1 22.08.2011.

    što se tiče osijeka, on je već odavno osek i prodana duša. prošle godine je izašlo na vidjelo da je glas iz te županije za markovića otišao radi obećanog igrališta sa umjetnom travom od 50 tis kn

  • hrabro srce_1 22.08.2011.

    bilo je najmanje 15 tisuća gledatelja, a ne 10. i to onih pravih, a onih po 1 kunu. dugo ne pamtim ovako lijepo ozračje na poljudu. prava uživancija. pivo i utakmica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare