To je to što me zanima!

S konja na magarca: Španjolci promijenili grb, svi ih ismijavaju

Novi izgled grba španjolskog nogometnog saveza naišao je na brojne kritike u svijetu nogometa. Prepoznatljivi grb inspiriran djelima Joana Mira zamijenjen je običnim slovima 'RFEF'
Vidi originalni članak

Kraljevski španjolski nogometni savez (RFEF)  napravio je neobičan potez koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, većinom negativnih. 

Savez je odlučio promijeniti ikonski grb prema kojemu su godinama bili prepoznatljivi u svijetu nogometa, a isti je bio inspiriran jelima čuvenog nadrealističkog slikara Joana Mira.

Novi dizajn prilično je drugačiji, ali i jednostavniji. Na grbu se nalaze poprilično obična slova 'RFEF' u sredini, a neki od komentara su da izgleda kao logo farmaceutske kompanije. 

Nekima pak izgleda kao da je grb dizajniran u paintu, ali prosudite sami. 

- Ovo je jedan od koraka našeg strateškog plana u kojem sudjeluju mnogi dijelovi našeg Saveza. Naš brend mora ići naprijed, s elegancijom i jednostavnošću, ali i snagom - rekao je predsjednik Saveza Luis Rubiales.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.03.2021.

    Užas 🤮

  • marinob_1 24.03.2021.

    koliko vremena je trwbalo tom nekom da to osmilsli,jer iz prilozenog se vidi da je tu ulozenu puno vremena mukotrpnog rada

  • Istjerivacpravde 24.03.2021.

    baš bezveze, promijenit onaj logo sa 4 slova

Komentiraj...
Vidi sve komentare