To je to što me zanima!

S plesnog podija stigla u kavez: Impresivan nokaut lijepe Paige

Demian Maima pobijedio je Carlosa Condita, Anthony Pettis bio je bolji od Charlesa Oliveire nakon "giljotine", ali MMA svijet priča o čudesnoj Paige Vanzant i nokautu kakav se rijetko viđa
Vidi originalni članak

Paige Vanzant vratila se u UFC spektakularnim nokautom na UFC on FOX 21 eventu u Vancouveru. Demian Maia pobijedio je Carlosa Condita gušenjem u prvoj rundi borbe, a Anthony Pettis bio je bolji od Charlesa Oliveire nakon "giljotine" u trećoj rundi.

No MMA svijet priča o nevjerojatnoj 22-godišnjij američkoj borkinji Paige Vanzant koja je u povratničkom nastupu nokautirala Bec Rawlings u drugoj rundi.

Malo sam plesala, ali od ovog plesa sijeva nokaut

Vanzant se nije borila gotovo godinu dana, od poraza od Rose Namajunas u prosincu prošle godine. Paige je tada prihvatila poziv produkcije popularne američke emisije "Ples sa zvijezdama" i tamo je otišla sve do finala.

U MMA-u završila slučajno

U počecima svoje karijere trenirala je ples, a kad se selila s roditeljima tražila je novu školu plesa i slučajno je završila u dvorani gdje je prvi put vidjela MMA trening. Bio je to ljubav na prvi pogled. Paige se nakon plesne avanture vratila u kavez.

U stilu karate-kida

Nakon prve runde koju je Australka kontrolirala boksačkim tehnikama, u drugoj je Paige napravila nešto što se ne viđa tako često. Sjajna tehnika u kojoj je fintirala udarac desnom nogom da bi odmah povukla lijevu koja je odsjela na licu protivnice. Bio je to udarac koji je poslao Australku u svijet snova.

- Još sam malo plesala, ali ovaj put od tog plesa netko je dobio nokaut. Imala sam puno ponuda nakon nastupa u "Plesu sa zvijezdama", ali posvetila sam karijeru UFC-u i želim se boriti i u Sacramentu u prosincu - rekla je Paige Vanzant nakon borbe.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • leptiricaSue 28.08.2016.

    Ovo definitivno nije sport za zene...

  • fantazist 28.08.2016.

    Ova tetovirana niti ne liči na žensko. Paige je bomba

  • jmdelpotro 28.08.2016.

    Ova zaspala u zraku nakon 'voleja'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare