To je to što me zanima!

"Sa svim svojim srcem branim Palermo od mafije"

Predsjednik Palerma odgovorio je na medijske napise o tome da klub kontolira sicilijanska mafija. Kaže da će svim srcem braniti klub od kriminala
Vidi originalni članak

Predsjednik Palerma Maurizio Zamparini odgovorio je na medijske napise da sicilijanska mafija reketari klub i da u njemu ima velik utjecaj. U obraćanju navijačima Zamparini je hrabro izjavio kako se nitko ne treba bojati jer kriminalci ne mogu utjecati na vođenje kluba.
- Mafija svoje ruke neće staviti na Palermo. Svo ovo blato što izlazi u medijima mi je kao signal. Možda su bacili oko na Palermo, no dok sam ja ovdje neće se približiti. Možda im baš ja smetam sa svojim komercijalnim inicijativama i onima o novom stadionu. Možda me i jest strah ako nekom smetam, no čuvat ću svoj klub svim srcem - hrabro je rekao Zamparini.
Proteklih tjedana talijanski mediji prenosili su da je mafija ušla u klub i kontrolira sva zbivanja u Palermu. Navodno su među navijače "instalirali" svoje ljude koji im služe kao kontrola navijačke mase i začetnici su svih nereda u kojima su uključeni "tifosi" Palerma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare