To je to što me zanima!

Sa zelenih terena u Slavoniju: Vida kukuruzom hranio svinje

Fotografije na kojima Vida hrani svinje odmah su postale hit na društvenim mrežama, Domagoj svakim danom sve više oduševljava hrvatsku i svjetsku nogometnu publiku
Vidi originalni članak

Sa zelenih terena Rusije, na pašnjake Slavonije!, objavila je fotografije na Facebooku stranica OPG Crne slavonske Cret! A na njima Domagoj Vida s kukuruzom u rukama hrani ogromne crne slavonske svinje.

Fotografije su odmah postale hit na društvenim mrežama, Domagoj svakim danom sve više oduševljava hrvatsku i svjetsku nogometnu publiku. Osim što je dao srce na terenu u Rusiji i bio jedan od naših najboljih igrača konstantno, osim što je bio neumoran centar fešte naših Vatrenih na dočeku u Zagreb, za njega je nakon prvenstva interes iskazao i veliki Liverpool te je sve izvjesnije da će karijeru nastaviti na Anfieldu.

Ovo nije prvi put da je Vida stigao u OPG Crne slavonske Cret. Izgleda da stoper reprezentacije tamo voli navratiti kada se vrati kući iz inozemstva.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • sol 20.07.2018.

    Inače se hrane sa kamenjem, :::::))))))

  • 20.07.2018.

    Svinje su najpametnije domace zivotinje, mozda jednom nabavaim malog crnog pajceka koji ne naraste toliko velik. Tko ce doma imati onog od tristo kila :D

  • meeko_1 20.07.2018.

    moglo je i bez ovog članka o hranjenju svinja, al dobro..

Komentiraj...
Vidi sve komentare