To je to što me zanima!

Sad je sve jasno: Hrvatskoj za polufinale Eura dovoljan i bod!

Prije utakmice Hrvatske i Francuske, susret su odigrale Norveška i Švedska. Slavila je Norveška 28-25, a to znači da će Hrvatska proći u polufinale čak i ako odigra neriješeno protiv Francuske
Vidi originalni članak

Puno je kombinacija bilo uoči utakmice Norveške i Švedske, a koje su utjecale na to tko će proći u polufinale Europskog rukometnog prvenstva iz naše skupine.

Sad više nema nikakve dileme, Norveška je pobijedila Švedsku 28-25, prevedeno, Hrvatska prolazi u polufinale čak i ako odigra neriješeno protiv Francuske, koja je zahvaljujući pobjedi Norveške, polufinale već osigurala.

+3 ZA NORVEŠKU Norvežani pomogli Hrvatskoj! Bergerud zaustavio Šveđane

Dakle, Hrvatska i Francuska igraju od 20.30 sati, mi prolazimo uz remi i pobjedu, Francuzi prolaze kako god završilo. Malo je nedostajalo da čak i uz poraz od Francuza odemo u polufinale. Za tu kombinaciju bila nam je potrebna norveška pobjeda od četiri razlike, a da pritom Norvežani ne zabiju više od 31 gola.

Ostali smo 'kratki' samo jedan gol...

S pobjedom protiv Francuske izborit ćemo prvo mjesto, ako bude remi, bit ćemo drugi u skupini, a s porazom smo treći i opraštamo se od borbe za medalju.

Ako završimo drugi, idemo na Dansku, a ako budemo prvi, u polufinalu igramo s pobjednikom meča Španjolska - Njemačka.

Pobjeda Norveške u meču protiv Švedske može biti sjajna stvar jer Francuzi sad protiv nas mogu igrati opušteno jer su već prošli, možda će i odmarati neke igrače, a Danska bi im mogla više odgovarati od Španjolaca i Nijemaca. 

No dosta s tim kombinacijama, idemo mi po pobjedu!

Idi na 24sata

Komentari 62

  • OS98netko 24.01.2018.

    Vise nije

  • gabrijel83 24.01.2018.

    Bit ce nam kao srbiji kad je igrala protiv nas

  • 24.01.2018.

    Srce govori jedno..razum drugo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare