To je to što me zanima!

SAD: Marion Jones počela služiti zatvorsku kaznu

Diskreditirana svjetska prvakinja i olimpijska pobjednica Marion Jones u petak je počela služiti šestomjesečnu zatvorsku kaznu u Fort Worthu
Vidi originalni članak

Iza rešetaka zatvora u teksaškom gradu Forth Worthu bivša američka atletičarka Marion Jones odsjedit će jer je kontinuirano lagala istražiteljima da je koristila nedopuštena stimulativna sredstva u dopinškoj aferi koja još uvijek trese američki profesionalni sport.
Javila se u zatvor Saveznoga medicinskog centra Carswell, institucije specijalizirane za usluge fizičkoga i mentalnog zdravlja. Lokalni mediji pretpostavljaju da se radi o jedinici koja ne zahtijeva pretjerani nadzor čuvara, no glasnogovornica ustanove Traci Billingsley odbila je odgovoriti na to pitanje.
Bivša je šampionka u sprinterskim disciplinama te skoku udalj osuđena u siječnju, a na služenje kazne morala se najkasnije javiti do sljedećeg utorka. Osim šest mjeseci zatvorske kazne, dobila je i dvije godine uvjetne kazne, te ukupno 800 sati društveno korisnog rada.
Svjetska atletska federacija (IAAF) uzela je Jones sve osvojene medalje nakon sudske presude.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 08.03.2008.

    6mjeseci je malo za takav prekršaj..glupšačo jedna,sportašica si,trebala bi znati što pojam\"trening\"znači i što znači TRENIRATI...jbote,od najbrže žene na svijetu,postade propala nada i karijera..jebeš ti te steroide i te šeme..svaki dan treniraj 30tak minuta duiže od normalnog treninga i hrani se kao treba,prirodno i zdravo,pa ćeš vidjet uspijeha....ionako imala je novca na bacanje jbote,mogla si je prehranu organizirat kakvu je htjela..ali ne,posezanjem za tim sranjima ju je uništilo,i neka je....

Komentiraj...
Vidi sve komentare