To je to što me zanima!

"Sad ne bih bacio Interov dres ni bio s toliko cura"

Nikad više ne bih ponovio tri stvari. Bacio Interov dres, bio u konfliktu s navijačima, provodio se s djevojkama koje su me iskoristile, kaže Balotelli
Vidi originalni članak

Mario Balotelli (20) velika je nada talijanskog nogometa i ovoljetno pojačanje Manchester Citya. Došao je iz Intera, a u medijima je češće bio zbog mnogobrojnih incidenata nego zbog umijeća na terenu. Često su mu rasistički vikali, stalno se svađao sa suigračima, nije bio u dobrom odnosu s navijačima, a tek sad je shvatio da je griješio.
- Nikad više ne bih ponovio tri stvari u životu zbog kojih danas žalim. Ne bih bacio Interov dres, ne bih ušao u konflikt s navijačima, i ne bih provodio vrijeme s djevojkama koje su me iskoristile zbog novca i publiciteta. Očito sam glup kad sam stalno bio s njima. Ubuduću ću radije biti sam - rekao je Super Mario.
Ni u Engleskoj se nije smirio. Čim je došao slupao je automobil, a prije par dana ga je djevojka, misica i manekenka Melissa ostavila preko televizije kad je vidjela njegove fotografije sa stanovitom Janine. Uz sve to ni navijači ga baš nisu prihvatili jer je izjavio kako nije zadovoljan životom u Manchesteru.
- Sretan sam što sam promijenio klub, ali da sam tražio ljepše mjesto za život, to sigurno ne bi bilo ovdje - jada se Balotelli koji očito još ne zna kada treba zašutjeti.
Mlad je, valjda će naučiti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_29435 21.09.2010.

    soniiiiii to je loža

  • silvianavarro 21.09.2010.

    Mladost ludost,pa šta! :)

  • IP95 21.09.2010.

    balavac,koji mislis da se cili svit vrti oko njega !

Komentiraj...
Vidi sve komentare